GREECE. ONE OF THE GREATEST BRANDS THAT’S NEVER BEEN BRANDED.

Crazyones2

LINK TO YOUTUBE: http://www.youtube.com/watch?v=Chhn5oEmITs&feature=youtube_gdata_player

 

[Μετάφραση απ τα Αγγλικά]

 

Ο κ. Λαμπρινόπουλος πολύ εύστοχα ρώτησε ‘είναι Rebranding Greece (Ελλάδα) ή μήπως Rebranding Greeks (Έλληνες);’ … τα είπε όλα. Και προσέθεσε πως το brand αποτελείται από άτομα. Δεν πουλάμε ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας. Παρεμπιπτόντως, θα αναφερθώ σε αναψυκτικά και υπολογιστές και ίσως ακόμα σε οδοντόκρεμες κατά την ομιλία μου σήμερα – αυτό δεν σημαίνει πως πιστεύω πως χώρες μπορούν να συγκριθούν με τέτοια πράγματα, αλλά αντιθέτως πιστεύω πως μπορούμε να επωφεληθούμε απ μεγάλα μαθήματα που μας δίνουν οι αρχές branding οι οποίες εφαρμόζονται στα προϊόντα αυτά και να τα χρησιμοποιήσουμε για το branding του Έθνους.

 

Πριν ξεκινήσω τις διαφάνειες, θα ήθελα να πω μόνο το εξής: Πώς τούτο είναι το πιο επίκαιρο συνέδριο που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, ζήσαμε μια ξέφρενη διαδρομή με σκαμπανεβάσματα το τελευταίο δεκαπενθήμερο, εντελώς απίστευτο, και το να βρισκόμαστε σήμερα εδώ να μιλήσουμε για την εικόνα μας, είναι μια χρονικά άψογη συγκυρία… διότι μπορεί να πρόκειται για οικονομική κρίση αλλά η διέξοδος βρίσκεται στο να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση της εικόνας μας, της υπόληψής μας, την κρίση στο πως νιώθουμε για τους εαυτούς μας σαν Έλληνες. Αυτό πρέπει να διαχειριστούμε. 

 

Είδα κάποιους ενδιαφέροντες αριθμούς χθες και σας υπόσχομαι πως θα υπάρξουν μόνο δύο πίνακες στην παρουσίαση αυτή. Έχουμε όλοι συνηθίσει να βλέπουμε στοιχεία όπως αυτά εδώ που λένε πως έχουμε το υψηλότερο δημόσιο έλλειμμα παγκόσμια –παρεμπιπτόντως, τα στοιχεία αυτά αφορούν το 2010– και μας ακολουθούν η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ιρλανδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ουγγαρία,  κτλ –η Γαλλία βρίσκεται στην έβδομη θέση… όλοι έχουμε δει τους αριθμούς αυτούς. Αλλά αυτό που είδα χθες ήταν αρκετά αξιοπρόσεκτο. Αυτός εδώ είναι ένας πίνακας πιστωτικού ρίσκου που εξέδωσε η UBS (Union des Banques Suisses) και αυτές είναι οι δεκαεννέα χώρες που θεωρούνται πιο πιθανές να αθετήσουν την πληρωμή των χρεών τους. Και αντί να εστιάζει μόνο στο Δημόσιο χρέος –όπως συνηθίζεται μέχρι τώρα– λαμβάνει υπόψη την αναλογία πίστωσης προς το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, με άλλα λόγια το σωρευτικό πιστωτικό υπόλοιπο μιας κοινωνίας, την αναλογία δανείων και καταθέσεων στο τραπεζικό σύστημα, συν το Δημόσιο χρέος, για να διαμορφωθεί ένας δείκτης πιστωτικού κινδύνου. Υπενθυμίζω πως μιλάμε για την UBS! Στην πρώτη θέση, η Ιρλανδία, στην δεύτερη η Πορτογαλία, στην τρίτη η Ισπανία, στην τέταρτη η Ελλάδα, στην πέμπτη κυρίες και κύριοι, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ουγγαρία, η Δανία –η Δανία έχει μια αξιοσημείωτη σχέση δανείων και καταθέσεων της τάξης του 346%… Και ο κατάλογος συνεχίζεται με Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία, Κάτω Χώρες, Βουλγαρία, κτλ. Η Ιταλία, παρεμπιπτόντως, κατέχει την 14η θέση. 

 

Είναι ξεκάθαρο πως η κρίση αυτή ξεπερνάει κατά πολύ τα Ελληνικά σύνορα. Όμως, εμείς γίναμε το «παιδί της αφίσας». Γίναμε τα «κακά παιδιά». Και –συμφωνώ με τον κ.Λαμπρινόπουλο– ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό. Και το λέω συνέχεια: ΕΜΕΙΣ ευθυνόμαστε. 

 

BRAND ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

 

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτό είναι όλο. Τα πάντα είναι ένα brand (μάρκα)… είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, ο καθένας από μας έχει το brand του. 

Πολύ διαφορετική έννοια από το brand, έχει το branding. Γιατί 

 

ΤΟ BRANDING ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ BRAND 

 

Με άλλα λόγια είναι η διαδικασία της διαχείρισης του τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.

Πολύ διαφορετικό.

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ BRANDS ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ BRANDING

 

Δαπανήσαμε εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια για να προάγουμε τον τουρισμό, αλλά δεν κάναμε branding της Ελλάδας, δεν διαχειριστήκαμε το τι σκέφτονται οι άλλοι για μας.

 

Να μια δήλωση του Valery Giscard d’Estaing, την οποία εξέφρασε πέρσι, νομίζω τον περασμένο Μάιο. Είπε: «Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα, είναι σαν ένα παιδί χωρίς πιστοποιητικό γέννησης». Παρεμπιπτόντως, ακριβώς αυτό συναισθάνεται κατά βάθος η Ευρώπη. Όλος ο κόσμος το γνωρίζει. 

 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, το περιοδικό Focus κυκλοφορεί με αυτό το εξώφυλλο που λέει «Απατεώνες Στην Ευρώ-οικογένεια». 

 

Ακριβώς η ίδια εικόνα που είδατε στην προηγούμενη διαφάνεια, μόνο που τώρα η χειρονομία είναι άλλη. Δύο παρατηρήσεις σχετικά με αυτό: πρώτον, τώρα είμαστε «απατεώνες» και, δεύτερον, τώρα είμαστε η «ευρώ-οικογένεια», όχι πια η μητέρα – η ευρώ-οικογένεια. Υποβιβαστήκαμε. 

 

Κι ύστερα έχω την εκπληκτική αυτή εικόνα, απ την περασμένη εβδομάδα. Παρατηρήστε την γλώσσα του σώματος. 

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Και αυτή ήταν μια δήλωση του Γάλλου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Αυτή είναι μεγάλη μετατόπιση. Τεράστια μετατόπιση! 

 

Αυτό λοιπόν που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι πως θα μετακινηθούμε από αυτό που ήμασταν, σε αυτό που γίναμε και ξανά σε αυτό που ήμασταν. Μπορούμε να το κάνουμε;

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ

 

ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

 

Σας είπα νωρίτερα πως θα αναφερθώ σε κάποια καταναλωτικά προϊόντα. Πρόθεση μου δεν είναι να θέσω πως μπορούμε να μιλάμε για τους εαυτούς μας σαν να ήμασταν υπολογιστές, αλλά το branding εμπεριέχει έννοιες  ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, ανθρωπολογίας και σε όλα αυτά τα θέματα μπορούμε να διδαχθούμε απ τις μεγάλες μάρκες. 

 

Είχα την καλή τύχη να εργαστώ πάνω σε μερικές απ τις σπουδαιότερες μάρκες του κόσμου, μία απ τις οποίες ήταν η Apple Computer. Ήμουν μέλος της ομάδας που σχεδίασε την επαναφορά της Apple Computer το 1997, και εκείνη την εποχή η Apple ήταν σχεδόν χρεοκοπημένη. Ήταν ασήμαντοι. Τα μηχανήματά τους ήταν ακριβά, αργά και κανείς δεν έβλεπε ούτε καν λόγο να σκεφτεί την Apple. Η μετοχή τους κινείτο στα 5 δολάρια στο χρηματιστήριο. Σήμερα είναι η 2η σε αξία εταιρία, παγκόσμια. Χρειάστηκαν 14 χρόνια. 

 

(Apple advert)

 

“Χαιρετίζουμε τους τρελούς. Τους απροσάρμοστους. Τους επαναστάτες. Τους ταραχοποιούς. Τους κυλινδρικούς πασσάλους σε τετράγωνες οπές. Εκείνους που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Δεν αγαπούν τους κανόνες και δεν σέβονται το καθεστώς. Μπορείς να επαναλάβεις τα λεγόμενά τους, να διαφωνήσεις μαζί τους, να τους δοξάσεις ή να τους δαιμονοποιήσεις. Αλλά δεν μπορείς να τους αγνοήσεις. Επειδή αλλάζουν τα πράγματα. Ωθούν το ανθρώπινο γένος μπροστά. Ενώ κάποιοι τους βλέπουν σαν τρελούς, εμείς βλέπουμε ιδιοφυΐες. Επειδή όσοι είναι αρκετά τρελοί ώστε να πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο… είναι εκείνοι που το κατορθώνουν.”

 

Ας είμαστε τρελοί! 

 

Ο Steve Jobs ήταν ο καλύτερος πελάτης με τον οποίο συνεργάστηκα, πέθανε πριν λίγες εβδομάδες… αναπαύσου εν ειρήνη, ιδιοφυΐα. 

 

Πως το κάναμε αυτό; 

Βουτήξαμε βαθειά στο DNA της Apple για να ζωντανέψουμε την φλόγα, να δημιουργήσουμε πίστη. Μιλήσαμε για το «γιατί». Άλλωστε, εκείνη την εποχή δεν υπήρχε «τι». Δεν υπήρχε iMac. Δεν υπήρχε iPhone. Υπήρχαν μόνο αργοί, γκρίζοι υπολογιστές, που ήταν ακριβοί. Αυτό ήταν όλο. Αλλά εμπνευστήκαμε την διαφήμιση που μόλις είδατε. Το «πως» και το «τι» ήρθαν αργότερα, με την μορφή των iMac, iPod, iTunes, iPhone και iPad. Και η εταιρία έγινε η 2η πολυτιμότερη του κόσμου. Αλλά όλα ξεκίνησαν απ το «γιατί». Και το «γιατί» έχει να κάνει με τους «τρελούς».

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ DNA ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗ ΓΗ

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ, Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ 

 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ 

 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟ

 

Και όπως λέει ο κ. Λαμπρινόπουλος, θα έπρεπε να λέμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟ.

 

Να μερικές εικόνες απ την πανέμορφη αυτή χώρα… Έχουμε πολλές τέτοιες ωραίες παραλίες. Τις «πουλάμε» πολύ καλά. Στις τουριστικές μας καμπάνιες. Έχουμε απίστευτα μνημεία, και τα «πουλάμε» και αυτά πολύ καλά. Και πάνω απ όλα αυτά, υπάρχει μια εικόνα της Ελλάδας που γεννήθηκε την δεκαετία του ’60. Ο Ζορμπάς. 

 

Ο Ζορμπάς είναι πρόβλημα. Είναι ο Διόνυσος. Και οι Γερμανοί είναι πολύ πιο Απολλώνιοι απ ότι εμείς και έχουν πρόβλημα σήμερα με τον Διόνυσο. Γιατί ο τύπος που αγαπούν, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Αλέξης, όποιο κι αν είναι το όνομά του, που τον γνώρισαν σε κάποιο Ελληνικό νησί, που ίσως τους χρέωσε υπερβολικά για έναν καφέ, γίνεται ξαφνικά κλέφτης και είναι και τεμπέλης. Πρέπει να «παρκάρουμε» τον Ζορμπά, να τον βάλουμε στο πλάι. Όχι να τον ξεφορτωθούμε, είναι μέρος της χαράς μας για την ζωή, πρέπει να τον παραμερίσουμε, έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Έχει θέμα. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο Απολλώνιοι.

 

Αυτή είναι η εικόνα που η Ελλάδα παρουσιάζει στον κόσμο. Αυτό είναι το λογότυπο της Ελλάδας, το οποίο –σημειώστε– έχουμε αλλάξει 14 φορές απ το 1990. Αυτό με τρελαίνει! 14 φορές αλλάξαμε λογότυπο. 16 φορές αλλάξαμε την καμπάνια μας! Και απορώ: Γιατί πρέπει να την αλλάζουμε κάθε χρόνο; Νομίζω πως όλοι υποπτευόμαστε ποιά μπορεί να είναι η απάντηση και αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν «χτίζονται» brands με αυτόν τον τρόπο. Η Apple ποτέ δεν άλλαξε το λογότυπό της, ούτε και η Coca Cola. Ποτέ!

 

Αυτό το λογότυπο –και δεν ξέρω αν το γνωρίζετε– αυτοί οι 9 κύκλοι συμβολίζουν τις 9 στρατηγικές του ΕΟΤ: Συνέδρια, αγροτουρισμός, αρχαιολογία, παραλίες… Ποιόν ενδιαφέρει; Απαντούν αυτά στην ζήτηση του καταναλωτή; Δηλαδή, τι συλλογισμός είναι αυτός; Όποιος το σχεδίασε αυτό θα έπρεπε να τουφεκιστεί, από εκείνον που το ενέκρινε και μετά να τους θάψουμε και τους δύο –είναι γελοίο! Σοβαρά, τώρα… Ας προσγειωθούμε.

 

Και όσο έμεις κάνουμε αυτά, ας δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας. 

 

Ισταμπούλ — Με μία εικόνα που σε «ρουφάει» και αρχίζει να σου αφηγείται μια ιστορία, που σου λέει «μια φορά κι έναν καιρό» και σε κάνει να θες να μπεις μέσα και να την ανακαλύψεις. Και λέει «Εμπνεύσεις της ‘Ισταμπούλ» —  τέλεια δουλειά!

 

Να και κάτι ακόμα που κάνουν οι φίλοι μας: Σε κάθε διαφημιστική τους ενέργεια, σε όλα τα μέσα, στην τηλεόραση, θα δείτε αυτή την εικόνα., απ την Αγιά Σοφιά. Γιατί; Θυμηθείτε αυτό που σας είπα προηγουμένως –είμαστε η καρδιά και η ψυχή της Μεσογείου. Οι φίλοι μας παίρνουν ένα μέρος αυτής της κληρονομιάς, της κληρονομιάς μας.

 

Κροατία –ιδιοφυές! – Η Μεσόγειος όπως κάποτε ήταν. 

 

Τι σημαίνει αυτό; 

Η Ελλάδα όπως κάποτε ήταν. Αυτό σημαίνει. Αυτό ακριβώς σημαίνει.

 

Το αποτέλεσμα αυτών;

 

Υπόψιν: αν τέτοιου είδους πίνακες εμφανιζόντουσαν στην Microsoft, την Coca Cola, την Apple ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία, αν ήμασταν εταιρία, ο υπεύθυνος θα απολυόταν. Η αγορά διπλασιάστηκε και το μερίδιό μας έπεσε στο μισό. Είναι αυτό επιτυχία; Η Τουρκία τώρα έχει το 53% των 51 εκατομμυρίων τουριστών το 2010 ενώ είχαμε το 50% 25 εκατομμυρίων το 2000. Είναι επιτυχία αυτή; Αυτή είναι αποτυχία. Ολκής.

 

Είναι καιρός για ρύθμιση και επανεκκίνηση.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ BRAND; ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ BRAND;

 

BRAND ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 

Αυτό είναι brand. Τίποτα περισσότερο.

 

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ 

 

 

Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣ

Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ

Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

 

Και θα ήθελα οι κύριοι Σαμαράς και Παπανδρέου να το αντιλαμβανόντουσαν αυτό. Δεν μπορείς να έχεις δύο παιδάκια να τσακώνονται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Αυτό κάτι επικοινωνεί, στέλνει μηνύματα, δημιουργεί εντυπώσεις, και αν δημιουργεί εντυπώσεις, τότε οικοδομεί ένα brand –πολύ απλά πράγματα. Είναι εύκολο. Δεν είναι δύσκολο.

 

ΤΟ BRANDING ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ

 

Άλλο παιχνίδι. 

 

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ BRANDS ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

 

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΘΕ BRAND, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ

 

Αν σας δείξω αυτή την εικόνα, τι σκέφτεστε; Διψάει κανείς; 

[απ το ακροατήριο: «Μπύρα;»] 

Μπύρα σε κόκκινο κουτάκι; 

[απ το ακροατήριο: «Coca Cola»] 

Coca Cola. 

Ποιά είναι η Coca Cola των τσιγάρων;

[απ το ακροατήριο: «Marlboro»]

Πως είπατε; Marlboro

Ποιά είναι τα Marlboro της βότκας; Ποιός είπε Smirnoff; Ποιός λέει Absolut? Σηκώστε χέρια. Εγώ θα  πω Absolut.

Η Absolut των αθλητικών παπουτσιών;

[απ το ακροατήριο: «Nike»]

Εδώ συμφωνούμε – Nike

Τα Nike των coffee shops? Starbucks?

Τα Starbucks των μικρών αυτοκινήτων πόλης;

[απ το ακροατήριο: «Smart»]

Το Smart της μπύρας;

[απ το ακροατήριο: «Bud»]

Bud?! Heineken.

Η Heineken των υπολογιστών…

Apple – συμφωνούμε; Ωραία!

Ποιά είναι η Apple της Μεσογείου; 

[απ το ακροατήριο: βαβούρα, δειλά ακούγεται «Ελλάδα»]

Μπορώ να σας ακούσω, παρακαλώ;

[απ το ακροατήριο: «Η Ελλάδα!»]

Ευχαριστώ!

ΕΛΛΑΔΑ

 

[χειροκρότημα απ το ακροατήριο]

 

ΧΑΟΣ

 

Λυπάμαι που σας απογοητεύω, αλλά δεν το λέω εγώ αυτό. Αυτό είναι εξώφυλλο της Libération την περασμένη εβδομάδα. Εξώφυλλο της Libération! Μια απ τις ευρύτερης κυκλοφορίας εφημερίδες της Γαλλίας επέλεξε αυτό το εξώφυλλο, με ελληνικούς χαρακτήρες. Αλλά, ναι, αυτή είναι η Ελλάδα, διάολε! Ας το διορθώσουμε.

 

GOOGLE

 

Google. To Google είναι στις ζωές όλων μας και θα το χρησιμοποιήσω σαν αυτοσχέδιο βαρόμετρο brand. Επειδή οι άνθρωποι πάνε στο Google και αναζητούν πράγματα οπότε ας δούμε τι αποτελέσματα δίνει όταν αναζητούμε με κάποιες λέξεις…

 

Ακρόπολη: 17,6 εκατομμύρια λήμματα σε 0,24 δευτερόλεπτα  -εκπληκτικό!

Αρχαία Ελλάδα: 15,7 εκατομμύρια λήμματα

Μύκονος: 3,35 εκατομμύρια λήμματα σε 0,19 δευτερόλεπτα  

Ζορμπάς: 29,9 εκατομμύρια 

Ελλάδα κρίση: 62,1 

Ελλάδα διαφθορά: 24,4 

Ελλάδα ταραχές: 9,7

 

Αυτή είναι η εικόνα μας.

 

Δεν είναι επιστημονική έρευνα, αλλά είναι μια αρκετά καλή ένδειξη, μπορώ να πω.

 

Αυτό είναι. Αυτό είναι στα κεφάλια των ανθρώπων.

 

Και αυτές είναι οι εικόνες που το συνοδεύουν –δεν είναι καλό, σας το λέω. Στο Vanity Fair, δεν ξέρω ποιός από σας το διάβασε, είναι απίστευτο. Απίστευτο! Αφορά στο Βατοπαίδι και τα σκάνδαλα…

Έτσι «πουλάμε» τουρισμό: Μπροστά σε ένα υπέροχο φόντο «Ενοικιάζεται ωραίο δωμάτιο – καλή τιμή», «[ανορθόγραφο] σπέσιαλ φραπέ – μόνο 8 ευρώ»… σπέσιαλ, με πάγο, πολύ καλό! Πρόβλημα.

 

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ «ΠΟΥΛΑΜΕ» ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

 

Πρέπει να μάθουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι ανάγκη. Πρέπει να διαχειριστούμε την εικόνα μας και να βγούμε απ αυτή την κρίση. Πρέπει 

 

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

 

Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε.

 

Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφορετικές κουκίδες, και άπαξ τις δημιουργήσουμε, πρέπει

 

ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΙΣΧΥΡΗ, ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ

 

Πρέπει να το κάνουμε! Αυτό είναι το branding: να συνδέεις τις κουκίδες.

 

Πρέπει να έχουμε όλες εκείνες τις σκέψεις που έχουν 11 εκατομμύρια άνθρωποι, που έχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες, σχετικά με το

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΠΟΥ ΠΑΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

 

Και όλα αυτά πρέπει να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, ώστε να γίνουμε 11 εκατομμύρια άνθρωποι σε κοινότητα αντί 11 εκατομμύρια άτομα που το καθένα τραβάει προς άλλη κατεύθυνση. Ενώ γνωρίζουμε πως είναι χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας αυτό. Χρειαζόμαστε μια

 

ΚΟΙΝΗ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ BRAND

 

Πρέπει να λέμε την ίδια ιστορία, ο ένας στον άλλον και στα παιδιά μας, ώστε όλοι να το «πιάνουμε». Την ίδια ιστορία.

 

Άλλωστε, αρχίσαμε να λέμε ιστορίες πριν αρκετά χρόνια. 

 

Το 1986 υπήρξε μια εξαιρετική καμπάνια «Επιστρέφω σπίτι, στην Ελλάδα» με ξένους, όπως για παράδειγμα ο Πήτερ Ούστινοφ, που έλεγε  «οι γονείς μου ήρθαν απ την Ουκρανία, μετανάστευσαν στις ΗΠΑ… Επιστρέφω σπίτι μου — στην Ελλάδα.»

 

Υπάρχει αφήγηση. Το «πιάνω»!

 

Ο Τζωρτζ Λόις, παρεμπιπτόντως είναι ένας ελληνοαμερικανός, θρύλος του κόσμου της διαφήμισης.

 

Εγώ ο ίδιος εργάστηκα σε κάποια απ αυτά. 1991, 1993 «Εκλεκτή των Θεών» και η αγαπημένη μου ατάκα, που εγώ έγραψα, είναι  στο κάτω μέρος: «Δόξα τω Θεώ, άφησε το φως αναμμένο»

 

Ας μην σβήσουμε το φως! Μην το σβήσουμε…

Η καλύτερη αφήγηση όλων, και σας είδα να χαμογελάτε όταν είδατε τις εικόνες στο βίντεο, ήταν το Αθήνα 2004. Ήταν ιδιοφυές! Συνέδεε το παρελθόν με το παρόν, με το μέλλον, έδινε όραμα, έδινε στην Ελλάδα έναν ρόλο στον σύγχρονο κόσμο –Νιώθαμε όμορφα! Και τι κάναμε; Πήγαμε και μετατρέψαμε το IBC (International Broadcast Centre) σε εμπορικό κέντρο… Είχαμε το καλύτερο κέντρο μεταδόσεων στον κόσμο και το κάναμε εμπορικό κέντρο ώστε ο κόσμος να μπορεί να χρεοκοπεί αγοράζοντας Gucci. Τρέλα!… Τώρα:

 

ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ)

 

καθορίζει 

 

ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ)

 

Είναι σαν ένα παγόβουνο. Βλέπουμε το πάνω μέρος, αλλά η όψη του καθορίζεται από αυτό που βρίσκεται κάτω απ την επιφάνεια του νερού, και σε αυτό το κάτω μέρος βρίσκονται οι Έλληνες, όπως σωστά παρατήρησε ο κ. Λαμπρινόπουλος.

 

Και αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα. Αν εγώ πιστεύω πως είμαι χαζός, νιώθω χαζός. Αν εγώ νομίζω ότι ο κόσμος πιστεύει πως είμαι απατεώνας, κάπως αποδέχομαι τον ρόλο του απατεώνα. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Η πραγματική δουλειά συντελείται υποβρύχια. Διότι, υπενθυμίζω:

 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

 

Σπούδασα Οικονομικά –τι άλλο, αφού το όνομά μου είναι Οικονομίδης; Αλλά έμαθα πως η Κοινωνική Ψυχολογία είναι εκείνη που παρακινεί την ανθρώπινη συμπεριφορά. Τα Οικονομικά δεν είναι παρά μόνο το σκορ. Επομένως λέω 

 

ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 

 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 

Πρέπει να νιώσουμε σπουδαία.

 

Πρέπει να μιλήσουμε 

 

ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ –έχουμε πολλούς φίλους στον κόσμο

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

Οπωσδήποτε πρέπει να μιλήσουμε στα

ΜΜΕ

Και να κινητοποιήσουμε τους 

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ 

Του ταξιδιωτικού προϊόντος, του επενδυτικού προϊόντος, του προϊόντος «έλα να ζήσεις στην Ελλάδα», του κάθε προϊόντος

 

Πρέπει να συνεργαστούμε με αυτούς τους ανθρώπους για να βγάλουμε την σωστή εικόνα προς τα έξω, επάνω απ την επιφάνεια του νερού.

 

ΤΟ BRAND ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ –δεν είμαστε οδοντόκρεμα

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ BRAND

 

Εμφανίζονται νέα πρότυπα στον κόσμο, νέα μοντέλα. Το branding δεν είναι πλέον ο ρόλος του Υπουργού Πολιτισμού στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι μια συνεργία Ιδιωτικού και Δημοσίου, συνήθως υπό την αρχηγία του Ιδιωτικού Τομέα.

Έχει εταιρική συμμετοχή. Έχει κοινοτική εμπλοκή, είναι ΠΑΡΕΑ – δεν υπάρχει ο Ένας που θα σώσει τον κόσμο. Δεν λειτουργεί έτσι.

 

Να σας δώσω μερικά παραδείγματα, υπάρχει και brand licensing επίσης. 

 

Πραγματοποίησα μια καμπάνια για τις Σεϋχέλλες η οποία υλοποιήθηκε μέσω μιας σύμπραξης Ιδιωτικού-Δημοσίου. Η κυβερνητική γραφειοκρατία δεν μπορεί να επιτρέψει τέτοιες δουλειές να βγουν προς τα έξω, εμπεριέχουν υπερβολικό ρίσκο.

 

discoveramerica.com – οι ΗΠΑ στράφηκαν και εκείνες σε μια συνεργασία Ιδιωτικού και Δημοσίου. Αυτή είναι η ιστοσελίδα τους: «Καλώς ορίσατε στο Brand USA, ένας συνεταιρισμός Ιδιωτικού και Δημοσίου με σκοπό να δημιουργηθεί αυξημένη τουριστική κίνηση προς τις ΗΠΑ». 

 

Οι μέρες του ΕΟΤ και των συναφών οργανισμών έχουν περάσει – δεν λειτουργούν.

 

Καναδάς. Ο Καναδάς επιστρατεύει τις δυνάμεις μεμονωμένων ιδιωτικών επιχειρήσεων. Δείτε το βίντεο.

 

Πολύ θα μου άρεσε να έβλεπα τις μεγαλύτερές μας μάρκες να παράγουν τέτοιου είδους πράγματα. «Είμαι Έλληνας!» 

Όλοι μας είμαστε. Είμαστε όλοι Έλληνες.

 

Μια απ τις πιο αξιοθαύμαστες δουλειές, βγήκε απ την Ινδία. Η Ινδία συμπεριλαμβάνει τους πάντες στην καμπάνια της. Αυτή είναι μια ιστοσελίδα, η οποία περιέχει διαγωνισμούς, σχολικούς διαγωνισμούς, διαγωνισμούς για σχεδιαστές, και όλων των ειδών τα πράγματα: ΠΑΡΕΑ.

 

Και να κάτι πάνω στο οποίο δουλεύω τώρα, για λογαριασμό των φίλων μας στην Κύπρο. Κάνω rebranding της Λεμεσού και το κάνω μέσω facebook. Facebook! Με την συμμετοχή όλης της πόλης – έτσι  θα έπρεπε να είναι.

 

Επιστρέφω στον Steve Jobs. Είπε:

«ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ.

ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ 

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΗ»

 

Η μεγαλύτερή μου δυσκολία σαν άνθρωπος του branding είναι πως όλοι μου οι πελάτες, επειδή το τελικό αποτέλεσμα δείχνει απλό, νομίζουν πως μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Μα δεν είναι έτσι! Είναι δύσκολο να είσαι απλός. Είναι δύσκολο!

 

ΝΙΚΕ – ΑΠΛΑ ΚΑΝ΄ΤΟ.

 

Αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο.

 

Και κάτι ακόμα: αν πληρώνεις φιστίκια, παίρνεις μαϊμούδες. Δηλαδή ότι πληρώνεις, παίρνεις. Έχω την αίσθηση πως στην χώρα μας τείνουμε να πληρώνουμε φιστίκια με αποτέλεσμα να κάνουν τις δουλειές μας μαϊμούδες. Ευχαριστώ. Χρειαζόμαστε τους καλύτερους, είναι δύσκολη δουλειά.

 

Κλείνοντας: ζούμε καθοριστικές στιγμές στην Ιστορία μας. Δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία γι αυτό. Αυτές είναι καθοριστικές στιγμές. Το μέλλον μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια μας. Πολύ σημαντικοί καιροί. Και πραγματικά πιστεύω πως η εικόνα μας είναι η διέξοδός μας. Είναι μέρος της διεξόδου. Πρέπει να νιώσουμε καλά για τους εαυτούς μας για να κάνουμε καλά πράγματα. Κι ας μην ξεχάσουμε κάτι ακόμα: Είναι μια μικρή στιγμή, μέσα σε μια μακρά και ένδοξη Ιστορία. Είναι ένα τόσο δα σημείο, αυτό είναι όλο! Η Ιστορία θα την αναπολεί και θα γελάει. Ξέρω πως δεν είναι αστείο τώρα. Αλλά θα είναι αστείο αργότερα. Ας το κάνουμε να φανεί αστείο, σε κάποιο σημείο. Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας. Επειδή

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ

ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

 

Θέλω να σας διαβάσω ένα απόσπασμα απ το μπλογκ μου:

 

«Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Αλλά δεν είμαστε ένα χρεοκοπημένο έθνος. Είμαστε Έλληνες. Άνθρωποι με την δύναμη να οραματιστούμε. Άνθρωποι με την ευφυΐα να μετατρέψουμε το όραμα σε πραγματικότητα. Οραματιστήκαμε την Δημοκρατία. Οραματιστήκαμε την Ακρόπολη. Τώρα είναι καιρός να οραματιστούμε το Μέλλον.»

 

Σας ευχαριστώ.

76 thoughts on “GREECE. ONE OF THE GREATEST BRANDS THAT’S NEVER BEEN BRANDED.

 1. olga papadopoulou

  κυριε οικονομιδη σας ευχαριστω θερμα διοτι διαβαζοντας την παρουσιαση σαςενιωσα οτι καποιος την ωρα που πνιγομουν μου εδωσε οξυγονο για να συνεχισωησασταν τοσο σαφης και τοσο Ελληνας που ξεχασα ποσο υποφερω οικονομικακαι απεκτησα παλι την αξιοπρεπεια μου σαν πολιτης αυτης της χωρας και σαν μελος αυτης της κοινοτηταςΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΓΑ

  Reply
 2. olga papadopoulou

  κυριε οικονομιδη σας ευχαριστω θερμα διοτι διαβαζοντας την παρουσιαση σαςενιωσα οτι καποιος την ωρα που πνιγομουν μου εδωσε οξυγονο για να συνεχισωησασταν τοσο σαφης και τοσο Ελληνας που ξεχασα ποσο υποφερω οικονομικακαι απεκτησα παλι την αξιοπρεπεια μου σαν πολιτης αυτης της χωρας και σαν μελος αυτης της κοινοτηταςΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΓΑ

  Reply
 3. olga papadopoulou

  κυριε οικονομιδη σας ευχαριστω θερμα διοτι διαβαζοντας την παρουσιαση σαςενιωσα οτι καποιος την ωρα που πνιγομουν μου εδωσε οξυγονο για να συνεχισωησασταν τοσο σαφης και τοσο Ελληνας που ξεχασα ποσο υποφερω οικονομικακαι απεκτησα παλι την αξιοπρεπεια μου σαν πολιτης αυτης της χωρας και σαν μελος αυτης της κοινοτηταςΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΓΑ

  Reply
 4. olga papadopoulou

  κυριε οικονομιδη σας ευχαριστω θερμα διοτι διαβαζοντας την παρουσιαση σαςενιωσα οτι καποιος την ωρα που πνιγομουν μου εδωσε οξυγονο για να συνεχισωησασταν τοσο σαφης και τοσο Ελληνας που ξεχασα ποσο υποφερω οικονομικακαι απεκτησα παλι την αξιοπρεπεια μου σαν πολιτης αυτης της χωρας και σαν μελος αυτης της κοινοτηταςΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΓΑ

  Reply
 5. Σίση

  Μπράβο! Μπράβο και πάλι μπράβο! Είχα χρόνια να ακούσω να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους και ο καθένας από εμάς να πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για να γίνει επιτέλους αυτός ο τόπος αλλά και αυτός ο λαός κάτι το πραγματικά όμορφο και όχι ο "ομορφάντρας" της γνωστής διαφήμισης που βουλιάζει όλο και πιο πολύ μέσα στην καθημερινότητά του.Θα πρέπει να έχουμε πιο συχνά τέτοιες ομιλίες γιατί αυτές πραγματικά θα μας κάνουν να βγούμε από το λήθαργο και να αναζητήσουμε καινούρια πρότυπα. Με τον κίνδυνο θα γίνω βαρετή το μόνο που έχω να προσθέσω είναι και πάλι ένα τεράστιο μπράβο!

  Reply
 6. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:24pt"><div><span>γιατι&nbsp;&nbsp; δεν&nbsp; ερχονται&nbsp;&nbsp; ανθρωποι&nbsp;&nbsp; σαν&nbsp;&nbsp; τον&nbsp;&nbsp; οικονομιδη&nbsp;&nbsp; να&nbsp;&nbsp;&nbsp; αναλαβουν </span></div><div><span>αυτο&nbsp;&nbsp; το&nbsp; κρατος&nbsp;&nbsp; – μονο&nbsp; με&nbsp;&nbsp; την&nbsp;&nbsp; ιδιοτητα&nbsp;&nbsp; του&nbsp; μορφωμενου&nbsp; Ελληνα -</span></div><div><span>και&nbsp;&nbsp; οχι&nbsp;&nbsp; με&nbsp;&nbsp; κομματικες&nbsp;&nbsp; ξεπερασμενες&nbsp; ταμπελες????</span></div><div><span>Γιατι&nbsp; ενας&nbsp;&nbsp; τοσο&nbsp;&nbsp; εξυπνος&nbsp;&nbsp; λαος&nbsp;&nbsp; να&nbsp; παθει&nbsp; τοσο&nbsp; κακο&nbsp; – αραγε&nbsp; θα&nbsp; καταφερουν&nbsp;&nbsp; με&nbsp; ολλα&nbsp;&nbsp; αυτα&nbsp;&nbsp; να&nbsp;&nbsp; του&nbsp;&nbsp; αλαξουν&nbsp;&nbsp; το&nbsp; DNA??</span></div><div><span>Ζω&nbsp;&nbsp; καθημερινα&nbsp;&nbsp; με&nbsp;&nbsp; αγωνια&nbsp;&nbsp; και&nbsp; δεν&nbsp; ξερω&nbsp;&nbsp; πως&nbsp; ν αντισταθω….</span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 24pt;"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> Posterous &lt;</div></div></div></div></body></html>

  Reply
 7. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:24pt"><div><span>γιατι&nbsp;&nbsp; δεν&nbsp; ερχονται&nbsp;&nbsp; ανθρωποι&nbsp;&nbsp; σαν&nbsp;&nbsp; τον&nbsp;&nbsp; οικονομιδη&nbsp;&nbsp; να&nbsp;&nbsp;&nbsp; αναλαβουν </span></div><div><span>αυτο&nbsp;&nbsp; το&nbsp; κρατος&nbsp;&nbsp; – μονο&nbsp; με&nbsp;&nbsp; την&nbsp;&nbsp; ιδιοτητα&nbsp;&nbsp; του&nbsp; μορφωμενου&nbsp; Ελληνα -</span></div><div><span>και&nbsp;&nbsp; οχι&nbsp;&nbsp; με&nbsp;&nbsp; κομματικες&nbsp;&nbsp; ξεπερασμενες&nbsp; ταμπελες????</span></div><div><span>Γιατι&nbsp; ενας&nbsp;&nbsp; τοσο&nbsp;&nbsp; εξυπνος&nbsp;&nbsp; λαος&nbsp;&nbsp; να&nbsp; παθει&nbsp; τοσο&nbsp; κακο&nbsp; – αραγε&nbsp; θα&nbsp; καταφερουν&nbsp;&nbsp; με&nbsp; ολλα&nbsp;&nbsp; αυτα&nbsp;&nbsp; να&nbsp;&nbsp; του&nbsp;&nbsp; αλαξουν&nbsp;&nbsp; το&nbsp; DNA??</span></div><div><span>Ζω&nbsp;&nbsp; καθημερινα&nbsp;&nbsp; με&nbsp;&nbsp; αγωνια&nbsp;&nbsp; και&nbsp; δεν&nbsp; ξερω&nbsp;&nbsp; πως&nbsp; ν αντισταθω….</span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 24pt;"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> Posterous &lt;</div></div></div></div></body></html>

  Reply
 8. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21088"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21090"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> CHRISTOS MINAS &lt;skia@otenet.gr&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> Vrocharia Areti &lt;aretivrochari@yahoo.gr&gt;; Xarisis Alex &lt;alexis@greekdentistry.com&gt;; Tsioumas John &lt;hawklord13@hotmail.com&gt;; Minas Doris &lt;dorisminas@yahoo.com&gt;; Fotopoulou Ioanna &lt;ioannacf@yahoo.gr&gt;; Veneti Maria &lt;maria_beneth2@yahoo.com&gt;; Kariotakis Manos &lt;manosromanitosf16@hotmail.com&gt;; Papagiannakis Stefanos &lt;pasxos1@otenet.gr&gt;; Papadaki Zoe &lt;zoepapfos@yahoo.gr&gt;; Papadopoulou Olga &lt;kavreada@yahoo.gr&gt;; Drikakis George &lt;aetos1@gmail.com&gt;; Livaditaki Maria &lt;leivaditakim@hotmail.com&gt;; Markopoulos Kostas &lt;conmarko@hotmail.co.uk&gt;; Kosmas Thomas &lt;tom_kosmas@yahoo.gr&gt;; Tzanidakis Panos &lt;panos_tzanidakis@yahoo.gr&gt;; Tzika Vasso &lt;vtzika54@gmail.com&gt;; Bardi Morphia &lt;morfia1991@yahoo.gr&gt;; Nelas Serafim &lt;sefnel@hotmail.com&gt;; Koutroubis Aphrodite &lt;afroditekutrubis@yahoo.com&gt;; Strogylaki Loula &lt;estrongylaki@gmail.com&gt;; Iro Vourdoumpa &lt;iro354.iv@gmail.com&gt;; Boubourakas Iraklis &lt;ibuburakas@yahoo.com&gt;; Voutsara Koula &lt;koulina@hol.gr&gt;; Maroulis Gregory &lt;gregorymaroulis@yahoo.gr&gt;; Marouli Efimia &lt;efimarouli@yahoo.gr&gt;; Maroulis Kallinikos &lt;kallinikosmaroulis@gmail.com&gt;; Marouli Eleni &lt;maroulieleni@gmail.com&gt;; Silvestros Spyros &lt;spsilvest@ath.forthnet.gr&gt;; Kotsakis Kostas &lt;tmsltd@otenet.gr&gt; <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 9:26 π.μ. Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> Fwd: ΣΟΒΑΡΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ (για άμεση δράση)!!! Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)<br> </font> </div> <br><div id="yiv1288398307"><div><br><div><div>x</div><br class="yiv1288398307Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite"><div style="margin: 0px;"><font class="yiv1288398307Apple-style-span" color="#000000"><b><br></b></font></div><div><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span>ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ "…..Σύμφωνα με τον αγγλικό δίκαιο…." σημαίνει:<br>Είμαι δανειστής, μ’ αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο<br>κ.τ.λ.), στο παίρνωεπειδή το Κράτος σου μου χρωστάει, και εσύ βρέστα<br>με το Κράτος σου.<br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span>Διαβάστε πρώτα – αν δεν το έχετε ήδη κάνει – τι περιλαμβάνει χοντρικά<br>η δανειακή σύμβαση (Ν.1) και τι θα σημάνει αυτό για όλους μας. Θα<br>παγώσει το αίμα σας!!!<br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span>ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ . Δεν είναι σχήμα λόγου. ΠΟΛΕΜΑΜΕ πλέον να σώσουμε τα<br>ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. (κι όχι μόνο την Δημόσια περιουσία )<br></div></blockquote></div></div></div><br><div id="yiv1677690362"><div><div><blockquote type="cite"><div></div></blockquote></div><br></div></div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.niceanimations.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 9. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21088"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21090"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> CHRISTOS MINAS &lt;skia@otenet.gr&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> Vrocharia Areti &lt;aretivrochari@yahoo.gr&gt;; Xarisis Alex &lt;alexis@greekdentistry.com&gt;; Tsioumas John &lt;hawklord13@hotmail.com&gt;; Minas Doris &lt;dorisminas@yahoo.com&gt;; Fotopoulou Ioanna &lt;ioannacf@yahoo.gr&gt;; Veneti Maria &lt;maria_beneth2@yahoo.com&gt;; Kariotakis Manos &lt;manosromanitosf16@hotmail.com&gt;; Papagiannakis Stefanos &lt;pasxos1@otenet.gr&gt;; Papadaki Zoe &lt;zoepapfos@yahoo.gr&gt;; Papadopoulou Olga &lt;kavreada@yahoo.gr&gt;; Drikakis George &lt;aetos1@gmail.com&gt;; Livaditaki Maria &lt;leivaditakim@hotmail.com&gt;; Markopoulos Kostas &lt;conmarko@hotmail.co.uk&gt;; Kosmas Thomas &lt;tom_kosmas@yahoo.gr&gt;; Tzanidakis Panos &lt;panos_tzanidakis@yahoo.gr&gt;; Tzika Vasso &lt;vtzika54@gmail.com&gt;; Bardi Morphia &lt;morfia1991@yahoo.gr&gt;; Nelas Serafim &lt;sefnel@hotmail.com&gt;; Koutroubis Aphrodite &lt;afroditekutrubis@yahoo.com&gt;; Strogylaki Loula &lt;estrongylaki@gmail.com&gt;; Iro Vourdoumpa &lt;iro354.iv@gmail.com&gt;; Boubourakas Iraklis &lt;ibuburakas@yahoo.com&gt;; Voutsara Koula &lt;koulina@hol.gr&gt;; Maroulis Gregory &lt;gregorymaroulis@yahoo.gr&gt;; Marouli Efimia &lt;efimarouli@yahoo.gr&gt;; Maroulis Kallinikos &lt;kallinikosmaroulis@gmail.com&gt;; Marouli Eleni &lt;maroulieleni@gmail.com&gt;; Silvestros Spyros &lt;spsilvest@ath.forthnet.gr&gt;; Kotsakis Kostas &lt;tmsltd@otenet.gr&gt; <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 9:26 π.μ. Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> Fwd: ΣΟΒΑΡΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ (για άμεση δράση)!!! Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)<br> </font> </div> <br><div id="yiv1288398307"><div><br><div><div>x</div><br class="yiv1288398307Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite"><div style="margin: 0px;"><font class="yiv1288398307Apple-style-span" color="#000000"><b><br></b></font></div><div><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span>ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ "…..Σύμφωνα με τον αγγλικό δίκαιο…." σημαίνει:<br>Είμαι δανειστής, μ’ αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο<br>κ.τ.λ.), στο παίρνωεπειδή το Κράτος σου μου χρωστάει, και εσύ βρέστα<br>με το Κράτος σου.<br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span>Διαβάστε πρώτα – αν δεν το έχετε ήδη κάνει – τι περιλαμβάνει χοντρικά<br>η δανειακή σύμβαση (Ν.1) και τι θα σημάνει αυτό για όλους μας. Θα<br>παγώσει το αίμα σας!!!<br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span><br><span style="white-space: pre;" class="yiv1288398307Apple-tab-span">
  </span>ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ . Δεν είναι σχήμα λόγου. ΠΟΛΕΜΑΜΕ πλέον να σώσουμε τα<br>ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. (κι όχι μόνο την Δημόσια περιουσία )<br></div></blockquote></div></div></div><br><div id="yiv1677690362"><div><div><blockquote type="cite"><div></div></blockquote></div><br></div></div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.niceanimations.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 10. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span>ΤΑ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΑΘΙΚΙΑ&nbsp;&nbsp; ΤΑ&nbsp;&nbsp; ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΕΚΕΙ&nbsp;&nbsp; ΜΑΣ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΕΦΕΡΑΝ</span></div><div><span>ΤΟΥΣ&nbsp;&nbsp; ΑΞΙΖΕΙ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΡΕΜΑΛΑ</span></div><div><span>ΤΟ&nbsp;&nbsp; ΜΙΣΟΣ&nbsp;&nbsp; ΜΑΖΕΥΕΤΕ&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΑΙ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΘΑ&nbsp;&nbsp; ΓΙΝΕΙ&nbsp;&nbsp; ΕΡΓΟ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΑΡΓΑ&nbsp;&nbsp; Η&nbsp;&nbsp; ΓΡΗΓΟΡΑ</span></div><div><span>ΑΣ&nbsp;&nbsp; ΕΙΜΑΣΤΕ&nbsp;&nbsp; ΕΤΟΙΜΟΙ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΓΙΑ&nbsp;&nbsp; ΤΗΝ&nbsp;&nbsp; ΕΚΔΙΚΗΣΗ</span></div><div><span>ΕΓΩ&nbsp;&nbsp; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΣΚΟΤΩΝΩ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΕΝΑΝ&nbsp;&nbsp; ΠΑΣΟΚΟΒΟΥΛΕΥΤΗ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΑΙ&nbsp;&nbsp; ΕΝΑΝ&nbsp;&nbsp; ΝΕΟΔΟΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΗ&nbsp;&nbsp; ΧΩΡΙΣ&nbsp;&nbsp; ΚΑΜΟΙΑ&nbsp; ΑΝΑΣΤΟΛΗ</span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2635"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2637"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —–&nbsp;<var id="yui-ie-cursor"></var></font> </div><div id="yiv1483936633"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id2643"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2644"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2645"> <wbr><div id="yiv1483936633"><wbr>SOS SOS <wbr><div class="yiv1483936633gmail_quote"><div lang="EN-US"><div><div class="yiv1483936633MsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;"><u></u></span></div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;"><u></u>&nbsp;</span></div><div><div><div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><span><u></u><u></u></span></div> </div> </div> <div style="margin-top: 3pt; margin-right: 6pt; margin-left: 6pt;"> <div> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding: 1.2pt; width: 100%;" width="100%"> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΑ</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="border-width: medium medium 6pt; border-style: none none solid; border-color: currentColor currentColor windowtext; padding: 0in 0in 1pt; margin-bottom: 13.5pt; word-spacing: 0px;"> <div style="background: white; text-align: right;" class="yiv1483936633MsoNormal" align="right"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><u></u><u></u></div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(145, 146, 150); font-size: 11pt;">8.2.2012</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> <div> <div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: currentColor; padding: 0in; float: left;"> <div> <h1 style="background: white; margin: 0in 0in 0pt;"><span style="color: rgb(0, 55, 93); font-size: 11pt;">Το καμηλό παλτό</span><u></u><u></u></h1> </div> </div> </div> <div> <div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: currentColor; padding: 0in; float: left;"> <div style="margin-bottom: 7.5pt;"> <div style="margin-bottom: 7.5pt;"> <div> <div style="border-width: medium medium 1pt; border-style: none none solid; border-color: currentColor currentColor windowtext; padding: 0in;"> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;"><a title="Το καμηλό παλτό " href="http://www.lifo.gr/uploads/image/368589/DIMOU.jpg&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span style="text-decoration: none;"><img border="0" alt="Το καμηλό παλτό " src="http://www.lifo.gr/icache/470/300/2/368589_DIMOU.jpg&quot; width="470" height="300"></span></a></span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Η κυρία στεκόταν όρθια έξω από έναν μεγάλο φούρνο στην Κηφισιά. Ήταν ντυμένη απλά αλλά καλόγουστα και φαινόταν σαν να περίμενε κάποιον. Προσπερνώντας, την άκουσα να μου ψιθυρίζει: «Συγγνώμη, πεινάμε».</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Σταμάτησα κατάπληκτος, βέβαιος πως δεν είχα ακούσει καλά. Όμως η κυρία, με χαμηλωμένο βλέμμα, επανέλαβε τη φράση.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Μπήκα βιαστικός στον φούρνο, αγόρασα, έκανα ψιλά και, φεύγοντας, της έβαλα στο χέρι ένα μικρό χαρτονόμισμα. Δεν μου πήγε να δώσω κέρμα. Πρόσεξα το χέρι. Ήταν περιποιημένο. Το ψιθυριστό «ευχαριστώ» σχεδόν δεν ακούστηκε.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Το συναπάντημα αυτό με συγκλόνισε σαν γροθιά στο στομάχι. Σίγουρα κάθε φτώχεια είναι οδυνηρή, αλλά η φτώχεια του νεόπτωχου αξιοπρεπούς αστού είναι πιο σκληρή. Δεν έχει μάθει την ένδεια, ζούσε μια καλή ζωή, και ξαφνικά τα χάνει όλα. Ο άλλος, που ζει χρόνια στη φτώχεια, έχει ξεδιπλώσει στρατηγικές και άμυνες τις οποίες ο νεόπτωχος δεν υποψιάζεται καν.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Και ξαφνικά ο νους μου πήγε πολλά χρόνια πίσω. Στο τέλος της φοιτητικής μου ζωής στη Γερμανία συνεργάστηκα σε μια ταινία και είχα κερδίσει αρκετά. Από τα κέρδη μου είχα αγοράσει ένα μεγαλοπρεπές καμηλό παλτό.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Γύρισα στην Ελλάδα, βρέθηκα μέσα σε μία οικογενειακή θύελλα – με αποτέλεσμα, ενώ υπηρετώ τη θητεία μου, να πρέπει ταυτόχρονα να κερδίσω τα προς το ζην. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τη μητέρα μου.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Πέρασα δύσκολα εκείνο τον χειμώνα και συχνά κοιμήθηκα νηστικός. Όταν δεν ήμουν υπηρεσία, φορούσα πολιτικά και χτυπούσα πόρτες για δουλειά. Έκανα τα πάντα: μεταφράσεις, μαθήματα, κείμενα, αλληλογραφία.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Θυμάμαι τι ζημιά μου είχε κάνει το καμηλό παλτό. «Μα, τι ανάγκη έχεις εσύ;» ο ένας, «Α, θα παίρνεις ακριβά!» ο άλλος. Μέχρι που βρήκα να το πουλήσω και ησύχασα. Μαζί με όσα ξεπουλήσαμε τότε -χαλιά, σερβίτσια, κοσμήματα- έφυγε κι αυτό.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Προσέξτε λοιπόν: η νέα φτώχεια φοράει συχνά καμηλό παλτό. Και ξεγελάει. Αφήστε που κρύβεται διότι ντρέπεται. Δεν έχει το θάρρος της ανάγκης της.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Αναζητήστε την εκεί που δεν την περιμένετε. Δεν ζητιανεύει στις γωνίες, ούτε απαιτεί φανερά. Αλλά, ψάχνοντας, θα μάθετε για την οικογένεια του απολυμένου πενηντάρη στελέχους που στερείται που κρυώνει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει θέρμανση, που δεν έχει για το χαράτσι και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα. Κι αν μπορείτε, βοηθήστε. Διακριτικά…</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> </div> </div> </td> </tr> </tbody></table> </div> </div> </div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><span><u></u><u></u></span></div> </div> </div> </div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><span><u></u><u></u></span></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div> </div> </div> </div><wbr> </div><wbr><wbr> </div> </div> </div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.emotikonster.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 11. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span>ΤΑ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΑΘΙΚΙΑ&nbsp;&nbsp; ΤΑ&nbsp;&nbsp; ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΕΚΕΙ&nbsp;&nbsp; ΜΑΣ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΕΦΕΡΑΝ</span></div><div><span>ΤΟΥΣ&nbsp;&nbsp; ΑΞΙΖΕΙ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΡΕΜΑΛΑ</span></div><div><span>ΤΟ&nbsp;&nbsp; ΜΙΣΟΣ&nbsp;&nbsp; ΜΑΖΕΥΕΤΕ&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΑΙ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΘΑ&nbsp;&nbsp; ΓΙΝΕΙ&nbsp;&nbsp; ΕΡΓΟ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΑΡΓΑ&nbsp;&nbsp; Η&nbsp;&nbsp; ΓΡΗΓΟΡΑ</span></div><div><span>ΑΣ&nbsp;&nbsp; ΕΙΜΑΣΤΕ&nbsp;&nbsp; ΕΤΟΙΜΟΙ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΓΙΑ&nbsp;&nbsp; ΤΗΝ&nbsp;&nbsp; ΕΚΔΙΚΗΣΗ</span></div><div><span>ΕΓΩ&nbsp;&nbsp; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΣΚΟΤΩΝΩ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΕΝΑΝ&nbsp;&nbsp; ΠΑΣΟΚΟΒΟΥΛΕΥΤΗ&nbsp;&nbsp;&nbsp; ΚΑΙ&nbsp;&nbsp; ΕΝΑΝ&nbsp;&nbsp; ΝΕΟΔΟΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΗ&nbsp;&nbsp; ΧΩΡΙΣ&nbsp;&nbsp; ΚΑΜΟΙΑ&nbsp; ΑΝΑΣΤΟΛΗ</span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2635"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2637"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —–&nbsp;<var id="yui-ie-cursor"></var></font> </div><div id="yiv1483936633"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id2643"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2644"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2645"> <wbr><div id="yiv1483936633"><wbr>SOS SOS <wbr><div class="yiv1483936633gmail_quote"><div lang="EN-US"><div><div class="yiv1483936633MsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;"><u></u></span></div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;"><u></u>&nbsp;</span></div><div><div><div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><span><u></u><u></u></span></div> </div> </div> <div style="margin-top: 3pt; margin-right: 6pt; margin-left: 6pt;"> <div> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding: 1.2pt; width: 100%;" width="100%"> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΑ</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="border-width: medium medium 6pt; border-style: none none solid; border-color: currentColor currentColor windowtext; padding: 0in 0in 1pt; margin-bottom: 13.5pt; word-spacing: 0px;"> <div style="background: white; text-align: right;" class="yiv1483936633MsoNormal" align="right"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><u></u><u></u></div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(145, 146, 150); font-size: 11pt;">8.2.2012</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> <div> <div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: currentColor; padding: 0in; float: left;"> <div> <h1 style="background: white; margin: 0in 0in 0pt;"><span style="color: rgb(0, 55, 93); font-size: 11pt;">Το καμηλό παλτό</span><u></u><u></u></h1> </div> </div> </div> <div> <div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: currentColor; padding: 0in; float: left;"> <div style="margin-bottom: 7.5pt;"> <div style="margin-bottom: 7.5pt;"> <div> <div style="border-width: medium medium 1pt; border-style: none none solid; border-color: currentColor currentColor windowtext; padding: 0in;"> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;"><a title="Το καμηλό παλτό " href="http://www.lifo.gr/uploads/image/368589/DIMOU.jpg&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span style="text-decoration: none;"><img border="0" alt="Το καμηλό παλτό " src="http://www.lifo.gr/icache/470/300/2/368589_DIMOU.jpg&quot; width="470" height="300"></span></a></span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Η κυρία στεκόταν όρθια έξω από έναν μεγάλο φούρνο στην Κηφισιά. Ήταν ντυμένη απλά αλλά καλόγουστα και φαινόταν σαν να περίμενε κάποιον. Προσπερνώντας, την άκουσα να μου ψιθυρίζει: «Συγγνώμη, πεινάμε».</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Σταμάτησα κατάπληκτος, βέβαιος πως δεν είχα ακούσει καλά. Όμως η κυρία, με χαμηλωμένο βλέμμα, επανέλαβε τη φράση.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Μπήκα βιαστικός στον φούρνο, αγόρασα, έκανα ψιλά και, φεύγοντας, της έβαλα στο χέρι ένα μικρό χαρτονόμισμα. Δεν μου πήγε να δώσω κέρμα. Πρόσεξα το χέρι. Ήταν περιποιημένο. Το ψιθυριστό «ευχαριστώ» σχεδόν δεν ακούστηκε.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Το συναπάντημα αυτό με συγκλόνισε σαν γροθιά στο στομάχι. Σίγουρα κάθε φτώχεια είναι οδυνηρή, αλλά η φτώχεια του νεόπτωχου αξιοπρεπούς αστού είναι πιο σκληρή. Δεν έχει μάθει την ένδεια, ζούσε μια καλή ζωή, και ξαφνικά τα χάνει όλα. Ο άλλος, που ζει χρόνια στη φτώχεια, έχει ξεδιπλώσει στρατηγικές και άμυνες τις οποίες ο νεόπτωχος δεν υποψιάζεται καν.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Και ξαφνικά ο νους μου πήγε πολλά χρόνια πίσω. Στο τέλος της φοιτητικής μου ζωής στη Γερμανία συνεργάστηκα σε μια ταινία και είχα κερδίσει αρκετά. Από τα κέρδη μου είχα αγοράσει ένα μεγαλοπρεπές καμηλό παλτό.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Γύρισα στην Ελλάδα, βρέθηκα μέσα σε μία οικογενειακή θύελλα – με αποτέλεσμα, ενώ υπηρετώ τη θητεία μου, να πρέπει ταυτόχρονα να κερδίσω τα προς το ζην. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τη μητέρα μου.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Πέρασα δύσκολα εκείνο τον χειμώνα και συχνά κοιμήθηκα νηστικός. Όταν δεν ήμουν υπηρεσία, φορούσα πολιτικά και χτυπούσα πόρτες για δουλειά. Έκανα τα πάντα: μεταφράσεις, μαθήματα, κείμενα, αλληλογραφία.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Θυμάμαι τι ζημιά μου είχε κάνει το καμηλό παλτό. «Μα, τι ανάγκη έχεις εσύ;» ο ένας, «Α, θα παίρνεις ακριβά!» ο άλλος. Μέχρι που βρήκα να το πουλήσω και ησύχασα. Μαζί με όσα ξεπουλήσαμε τότε -χαλιά, σερβίτσια, κοσμήματα- έφυγε κι αυτό.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Προσέξτε λοιπόν: η νέα φτώχεια φοράει συχνά καμηλό παλτό. Και ξεγελάει. Αφήστε που κρύβεται διότι ντρέπεται. Δεν έχει το θάρρος της ανάγκης της.</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> <ul type="disc"> <li style="background: white; margin-bottom: 1.5pt;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="color: rgb(15, 15, 15); font-size: 11pt;">Αναζητήστε την εκεί που δεν την περιμένετε. Δεν ζητιανεύει στις γωνίες, ούτε απαιτεί φανερά. Αλλά, ψάχνοντας, θα μάθετε για την οικογένεια του απολυμένου πενηντάρη στελέχους που στερείται που κρυώνει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει θέρμανση, που δεν έχει για το χαράτσι και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα. Κι αν μπορείτε, βοηθήστε. Διακριτικά…</span></b><b><span style="font-size: 11pt;"> </span></b><u></u><u></u></li> </ul> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><u></u><u></u></div> </div> </div> </div> </div> </div> </td> </tr> </tbody></table> </div> </div> </div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><span><u></u><u></u></span></div> </div> </div> </div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1483936633MsoNormal"><b><span style="font-size: 11pt;">&nbsp;</span></b><span><u></u><u></u></span></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div class="yiv1483936633MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div> </div> </div> </div><wbr> </div><wbr><wbr> </div> </div> </div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.emotikonster.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 12. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span style="font-size: 16px;">&gt;<var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id27236"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id27238"><div id="yiv838068850"><div dir="ltr"><div class="yiv838068850gmail_quote"><div style="word-wrap: break-word;"><div><blockquote type="cite"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id27255"><div style="font-size: 12pt;"><div style="font-size: 12pt;"><wbr> <div> <div> <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id27263"> <div><span style="color: rgb(51, 51, 51); line-height: 14px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px;" class="ms__id27264"> <table style="margin: 0px; padding: 0px; width: 790px;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;" vAlign="top" colSpan="2"></td></tr> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;"> <table style="margin: 3px; padding: 0px; width: 766px; border-collapse: collapse;"> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; color: rgb(0, 51, 153); line-height: 23px; font-size: 20px; font-weight: bold;" width="100%">ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!</td> <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; font-size: 11px;" width="100%" align="right"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="Εκτύπωση" href="http://www.defencenet.gr/defence/index2.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;pop=1&amp;page=0&amp;Itemid=139&quot; rel="nofollow" target="_blank"><img border="0" name="13596a4649eced9f_Εκτύπωση" alt="Εκτύπωση" align="middle" src="http://www.defencenet.gr/defence/templates/rhuk_solarflare_ii/images/printButton.png"></a></td&gt; <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; font-size: 11px;" width="100%" align="right"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="E-mail" href="http://www.defencenet.gr/defence/index2.php?option=com_content&amp;task=emailform&amp;id=34282&amp;itemid=139&quot; rel="nofollow" target="_blank"><img border="0" name="13596a4649eced9f_E-mail" alt="E-mail" align="middle" src="http://www.defencenet.gr/defence/templates/rhuk_solarflare_ii/images/emailButton.png"></a></td&gt; </tr></tbody></table> <div></div> <table style="margin: 3px; padding: 0px; width: 766px; border-collapse: collapse;"> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; color: rgb(119, 119, 119); font-size: 11px; min-height: 30px;" vAlign="top" colSpan="2">14-02-2012 12:50:34</td></tr> <tr></tr></tbody></table> <table> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="Tweet" href="http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;Itemid=139#&quot; rel="nofollow" target="_blank"></a></td> <td style="margin: 0px; padding: 0px 16px 0px 0px; text-align: left; font-size: 11px;"><a style="border-width: 0px; text-align: left; color: rgb(255, 255, 255); font-weight: bold; text-decoration: none; display: block; min-height: 20px;" rel="nofollow"></a><a style="border-width: 0px; width: 50px; line-height: 20px; font-family: arial, helvetica, sans-serif !important; text-decoration: none; float: left; display: block; min-height: 20px;" class="ms__id27280" rel="nofollow"><span></span></a><a style="border-width: 0px; margin: 0px 0px 0px 3px; padding: 0px 0px 0px 4px; width: 34px !important; text-align: center; color: rgb(51, 51, 51); line-height: 20px; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; text-decoration: none; float: left; display: block; min-height: 20px;" class="ms__id27281" title="View more services" href="http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;Itemid=139#&quot; rel="nofollow" target="_blank">758</a></td> <td style="margin: 0px; padding: 0px; width: 121px; text-align: left; font-size: 11px;"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="Send to Facebook_like" href="http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;Itemid=139#&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span></span></a></td> </tr></tbody></table></td></tr> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;" vAlign="top" colSpan="2"><b><span style="padding: 0px; text-align: left; color: rgb(17, 17, 17); line-height: 16px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; font-weight: normal;" class="ms__id27285"> <div><b>Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας»&nbsp; η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!</b></div> <div>Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού,&nbsp;<b>το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).</b></div> <div>Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύει και τις προβλέψεις του Μνημνονίου που αποκάλυψε χθες το <a href="http://defencenet.gr/&quot; rel="nofollow" target="_blank">defencenet.gr</a>&nbsp;<b>περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση ου δανεισμού!</b></div> <div>Το καθεστώς των επιτάξεων σε παλαιότερες εποχές, όταν ο πόλεμος κρατούσε μήνες ή και χρόνια για μεταφορικά μέσα, τα οποία προβλέπονταν να ενταχθούν στην προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά βέβαια αυτό πλέον είναι κάτι που δεν υφίσταται, πρώτον γιατί οι Ε.Δ. διαθέτουν αρκετά μέσα, τουλάχιστον τροχαίο υλικό και δεύτερον γιατί μια σύγκρουση π.χ. με την Τουρκία, δεν θα κρατήσει και μήνες! Εκτός και αν πρόκειται να εμπλακούμε σε έναν πόλεμο φθοράς κάτι που μάλλον έχει μικρές πιθανότητες.&nbsp;&nbsp;</div> <div><b>Δηλαδή κανονικά, η σύσταση μια τέτοιας επιτροπής θα ήταν εντελώς περιττή κι ειδικά σε τέτοιες εποχές, αφού τα μέλη της επιτροπής λαμβάνουν σχετική αποζημίωση για να συμμετάσχουν σε αυτή. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες δεν έχουν καταλάβει που και για ποιο λόγο τους διόρισαν.</b></div> <div><b>Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή: Θα συνεδριάζει η Επιτροπή, θα αποφασίζει ότι το τάδε ακίνητο πρέπει να επιταχθεί και να τεθεί στην κυριότητα του κράτους, έναντι μιας συμβολικής αποζημίωσης. Εν συνεχεία και αν κάτι «έχει πάει στραβά» και δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης του χρέους (να είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα φροντίσουν «να μην πάει καλά» για να αναλάβει έργο η τρόϊκα), ενεργοποιείται το Μνημόνιο και οι δανειστές αποκτούν την κυριότητα του ακινήτου.</b></div> <div><b>Το ότι αυξάνουν τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε μία αγορά που καταρρέει, με συγκεκριμένο άρθρο στο Μνημόνιο, κάποιους τους υποψίασε αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυξάνουν την αξία σε αυτό που υπολογίζουν ως μελλοντικής τους περιουσία! Τόσο απλά.</b></div> <div><b>Και βέβαια, το ότι η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου (ήταν προφανώς στις αρχικές εγγυήσεις που ζητούσε η τρόϊκα, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου) καταδεικνύει ότι υπήρξε συγκεκριμένη μεθόδευση για να μην δημιουργηθεί θέμα πριν την έγκριση του Μνημονίου στη Βουλή.</b></div> <div>Ας δούμε την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια (την απόφαση την έχει δημοσιεύσει το <a href="http://yened.blogspot.com/&quot; rel="nofollow" target="_blank">yened.blogspot.com</a>).</div> <div><wbr><b><u><em>ΑΠΟΦΑΣΗ</em></u></b></div> <div><i>‘’Διοικητική Επιτροπή Στρατιωτικών Επιτάξεων Πρωτεύουσας του Κράτους<br>(ΔΕΣΕΠΚ)’’<br>Ο<br>ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ<br>Έχοντας υπόψη:<br>α. Το Ν.4442/29 (Άρθρα 32 &amp; 33) «Περί Στρατιωτικών και<br>Αεροπορικών Εισφορών και Ναυλώσεων».<br> β. Το ΒΔ 792/61 «Περί Τύπου Πράξεων Τινών Αρμοδιότητας<br>Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».<br>γ. Το άρθρο 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και<br>τα Κυβερνητικά Όργανα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Π.Δ 63/2005<br> (ΦΕΚ Α’ 98).<br>δ. Το ΠΔ 189/2009 «Καθορισμός και Ανακατανομή των<br>Αρμοδιοτήτων των Υπουργείων».<br>ε. Τη Φ.851.1/4/684404/Σ.831/27 Ιαν 11/ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ΔΟΙ/3γ<br>(ΦΕΚ ΥΟΔΔ 21/04-02-2011) Απόφαση κ. ΥΕΘΑ.<br>στ. Την υπ’ αριθ.250474/12 Δεκ 2011/Κοινή Απόφαση<br> Πρωθυπουργού και Υπουργού Εθνικής Άμυνας (ΦΕΚ Β’ 2821/2011)<br>ζ. Το Φ.851.1/43/20333/Σ.611/14 Νοε 11 έγγραφο της<br>ΑΣΔΥΣ/ΔΟΙ.<br>Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε<br>1. Διορίζουμε ως μέλη της ΔΕΣΕ Πρωτεύουσας του Κράτους για το<br> έτος 2012, όπως παρακάτω :<br>α. Τακτικά Μέλη<br>ΑΔΑ: ΒΟΖΔ6-7Ρ9<br>(1) Την Αρεοπαγίτη Δημήτριο Μουστάκα του Ιωάννη (ΑΔΤ<br>Ι 078151), ως Πρόεδρο.<br>(2) Τον Εφέτη Αθηνών Αλέξανδρο Σάββα του Ταξιάρχη<br>(ΑΔΤ Σ 516735),<br> (3) Τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών<br>Γεώργιο Δελλή του Ιωάννη (ΑΔΤ Φ 022385),<br>(4) Το Σχη (ΜΧ) Νικόλαο Λάλο του Βασιλείου (ΑΔΤ<br>1019249) της ΑΣΔΥΣ/ΔΜΧ,<br>(5) Τον Α’ Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού<br> Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Ελευθέριο Κούρταλη του Ιωάννου (ΑΔΤ Σ<br>052619), ως μέλη.<br>β. Αναπληρωματικά Μέλη<br>(1) Τον Αρεοπαγίτη Παναγιώτη Ρουμπή του Νικολάου<br>(ΑΔΤ ΑΚ 088390), ως αναπληρωτή Πρόεδρο.<br>(2) Τον Εφέτη Αθηνών Κυριάκο Φώσκολο του Σταματίου<br> (ΑΔΤ Μ 354495),<br>(3) Τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών<br>Κώστα Γιαννακόπουλο του Θεοδώρου (ΑΔΤ ΑΒ 017278),<br>(4) Το Σχη (ΠΖ) Γεώργιο Δημητρούλη του Μιχαήλ (ΑΔΤ<br>1019210) της ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΧΕΑ,<br>(5) Το Β’ Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού<br> Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Ιωάννη Γρανίτσα του Γεωργίου (ΑΔΤ Τ 005833),<br>ως μέλη.<br>γ. Γραμματέα της ΔΕΣΕΠΚ τον Τχη (Ο) Γρηγόριο Σαμψώνα του<br>Χαράλαμπου (ΑΔΤ 1031082) ΚΤΣ/ΔΥΒ με αναπληρωτή τον Ανχη (Ο) Βασίλειο<br>Τσιάνταλη του Δημητρίου (ΑΔΤ 1027453) του ΝΙΜΤΣ και για γραμματειακή<br> υποστήριξη τη Μ.Υ Κανέλλα Βασιλαντωνάκη του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΗ 625540).<br>2. Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα<br>του Στρατοδικείου Αθηνών.<br>3. Η αποζημίωση του ιδιώτη μέλους θα βαρύνει τον Π/Υ<br> ΥΕΘΑ/ΓΕΣ/2012 επί ΕΦ 11-200 και ΚΑΕ 0515.<br>4. Η παρούσα καταργεί την (ε) σχετική Απόφαση και ισχύει από τη<br>δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.<br>2<br>ΑΔΑ: ΒΟΖΔ6-7Ρ9<br>5. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.<br> Ακριβές Αντίγραφο<br>Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος<br>Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας</i></div> <div><b>Tμήμα ειδήσεων <a href="http://defencenet.gr/&quot; rel="nofollow" target="_blank">defencenet.gr</a></b></div></span></b> <div style="border-width: 0px; font: 11px/normal tahoma, verdana, arial, sans-serif; margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; text-decoration: none; word-spacing: normal; white-space: normal; direction: ltr; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; background-image: none; text-shadow: none;" class="ms__id27295"> <div style="width: 0px; min-height: 0px;"> <div></div></div></div></td></tr></tbody></table><br></span></div></div></div></div><wbr><wbr></div></div></div></div></blockquote></div><wbr></div></div><wbr></div> </div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.emotikons-town.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 13. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span style="font-size: 16px;">&gt;<var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id27236"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id27238"><div id="yiv838068850"><div dir="ltr"><div class="yiv838068850gmail_quote"><div style="word-wrap: break-word;"><div><blockquote type="cite"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id27255"><div style="font-size: 12pt;"><div style="font-size: 12pt;"><wbr> <div> <div> <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id27263"> <div><span style="color: rgb(51, 51, 51); line-height: 14px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px;" class="ms__id27264"> <table style="margin: 0px; padding: 0px; width: 790px;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;" vAlign="top" colSpan="2"></td></tr> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;"> <table style="margin: 3px; padding: 0px; width: 766px; border-collapse: collapse;"> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; color: rgb(0, 51, 153); line-height: 23px; font-size: 20px; font-weight: bold;" width="100%">ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!</td> <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; font-size: 11px;" width="100%" align="right"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="Εκτύπωση" href="http://www.defencenet.gr/defence/index2.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;pop=1&amp;page=0&amp;Itemid=139&quot; rel="nofollow" target="_blank"><img border="0" name="13596a4649eced9f_Εκτύπωση" alt="Εκτύπωση" align="middle" src="http://www.defencenet.gr/defence/templates/rhuk_solarflare_ii/images/printButton.png"></a></td&gt; <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; font-size: 11px;" width="100%" align="right"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="E-mail" href="http://www.defencenet.gr/defence/index2.php?option=com_content&amp;task=emailform&amp;id=34282&amp;itemid=139&quot; rel="nofollow" target="_blank"><img border="0" name="13596a4649eced9f_E-mail" alt="E-mail" align="middle" src="http://www.defencenet.gr/defence/templates/rhuk_solarflare_ii/images/emailButton.png"></a></td&gt; </tr></tbody></table> <div></div> <table style="margin: 3px; padding: 0px; width: 766px; border-collapse: collapse;"> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px 5px 0px 0px; text-align: left; color: rgb(119, 119, 119); font-size: 11px; min-height: 30px;" vAlign="top" colSpan="2">14-02-2012 12:50:34</td></tr> <tr></tr></tbody></table> <table> <tbody> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="Tweet" href="http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;Itemid=139#&quot; rel="nofollow" target="_blank"></a></td> <td style="margin: 0px; padding: 0px 16px 0px 0px; text-align: left; font-size: 11px;"><a style="border-width: 0px; text-align: left; color: rgb(255, 255, 255); font-weight: bold; text-decoration: none; display: block; min-height: 20px;" rel="nofollow"></a><a style="border-width: 0px; width: 50px; line-height: 20px; font-family: arial, helvetica, sans-serif !important; text-decoration: none; float: left; display: block; min-height: 20px;" class="ms__id27280" rel="nofollow"><span></span></a><a style="border-width: 0px; margin: 0px 0px 0px 3px; padding: 0px 0px 0px 4px; width: 34px !important; text-align: center; color: rgb(51, 51, 51); line-height: 20px; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; text-decoration: none; float: left; display: block; min-height: 20px;" class="ms__id27281" title="View more services" href="http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;Itemid=139#&quot; rel="nofollow" target="_blank">758</a></td> <td style="margin: 0px; padding: 0px; width: 121px; text-align: left; font-size: 11px;"><a style="color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; text-decoration: none;" title="Send to Facebook_like" href="http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=34282&amp;Itemid=139#&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span></span></a></td> </tr></tbody></table></td></tr> <tr> <td style="margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font-size: 11px;" vAlign="top" colSpan="2"><b><span style="padding: 0px; text-align: left; color: rgb(17, 17, 17); line-height: 16px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; font-weight: normal;" class="ms__id27285"> <div><b>Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας»&nbsp; η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!</b></div> <div>Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού,&nbsp;<b>το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).</b></div> <div>Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύει και τις προβλέψεις του Μνημνονίου που αποκάλυψε χθες το <a href="http://defencenet.gr/&quot; rel="nofollow" target="_blank">defencenet.gr</a>&nbsp;<b>περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση ου δανεισμού!</b></div> <div>Το καθεστώς των επιτάξεων σε παλαιότερες εποχές, όταν ο πόλεμος κρατούσε μήνες ή και χρόνια για μεταφορικά μέσα, τα οποία προβλέπονταν να ενταχθούν στην προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά βέβαια αυτό πλέον είναι κάτι που δεν υφίσταται, πρώτον γιατί οι Ε.Δ. διαθέτουν αρκετά μέσα, τουλάχιστον τροχαίο υλικό και δεύτερον γιατί μια σύγκρουση π.χ. με την Τουρκία, δεν θα κρατήσει και μήνες! Εκτός και αν πρόκειται να εμπλακούμε σε έναν πόλεμο φθοράς κάτι που μάλλον έχει μικρές πιθανότητες.&nbsp;&nbsp;</div> <div><b>Δηλαδή κανονικά, η σύσταση μια τέτοιας επιτροπής θα ήταν εντελώς περιττή κι ειδικά σε τέτοιες εποχές, αφού τα μέλη της επιτροπής λαμβάνουν σχετική αποζημίωση για να συμμετάσχουν σε αυτή. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες δεν έχουν καταλάβει που και για ποιο λόγο τους διόρισαν.</b></div> <div><b>Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή: Θα συνεδριάζει η Επιτροπή, θα αποφασίζει ότι το τάδε ακίνητο πρέπει να επιταχθεί και να τεθεί στην κυριότητα του κράτους, έναντι μιας συμβολικής αποζημίωσης. Εν συνεχεία και αν κάτι «έχει πάει στραβά» και δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης του χρέους (να είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα φροντίσουν «να μην πάει καλά» για να αναλάβει έργο η τρόϊκα), ενεργοποιείται το Μνημόνιο και οι δανειστές αποκτούν την κυριότητα του ακινήτου.</b></div> <div><b>Το ότι αυξάνουν τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε μία αγορά που καταρρέει, με συγκεκριμένο άρθρο στο Μνημόνιο, κάποιους τους υποψίασε αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυξάνουν την αξία σε αυτό που υπολογίζουν ως μελλοντικής τους περιουσία! Τόσο απλά.</b></div> <div><b>Και βέβαια, το ότι η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου (ήταν προφανώς στις αρχικές εγγυήσεις που ζητούσε η τρόϊκα, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου) καταδεικνύει ότι υπήρξε συγκεκριμένη μεθόδευση για να μην δημιουργηθεί θέμα πριν την έγκριση του Μνημονίου στη Βουλή.</b></div> <div>Ας δούμε την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια (την απόφαση την έχει δημοσιεύσει το <a href="http://yened.blogspot.com/&quot; rel="nofollow" target="_blank">yened.blogspot.com</a>).</div> <div><wbr><b><u><em>ΑΠΟΦΑΣΗ</em></u></b></div> <div><i>‘’Διοικητική Επιτροπή Στρατιωτικών Επιτάξεων Πρωτεύουσας του Κράτους<br>(ΔΕΣΕΠΚ)’’<br>Ο<br>ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ<br>Έχοντας υπόψη:<br>α. Το Ν.4442/29 (Άρθρα 32 &amp; 33) «Περί Στρατιωτικών και<br>Αεροπορικών Εισφορών και Ναυλώσεων».<br> β. Το ΒΔ 792/61 «Περί Τύπου Πράξεων Τινών Αρμοδιότητας<br>Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».<br>γ. Το άρθρο 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και<br>τα Κυβερνητικά Όργανα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Π.Δ 63/2005<br> (ΦΕΚ Α’ 98).<br>δ. Το ΠΔ 189/2009 «Καθορισμός και Ανακατανομή των<br>Αρμοδιοτήτων των Υπουργείων».<br>ε. Τη Φ.851.1/4/684404/Σ.831/27 Ιαν 11/ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ΔΟΙ/3γ<br>(ΦΕΚ ΥΟΔΔ 21/04-02-2011) Απόφαση κ. ΥΕΘΑ.<br>στ. Την υπ’ αριθ.250474/12 Δεκ 2011/Κοινή Απόφαση<br> Πρωθυπουργού και Υπουργού Εθνικής Άμυνας (ΦΕΚ Β’ 2821/2011)<br>ζ. Το Φ.851.1/43/20333/Σ.611/14 Νοε 11 έγγραφο της<br>ΑΣΔΥΣ/ΔΟΙ.<br>Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε<br>1. Διορίζουμε ως μέλη της ΔΕΣΕ Πρωτεύουσας του Κράτους για το<br> έτος 2012, όπως παρακάτω :<br>α. Τακτικά Μέλη<br>ΑΔΑ: ΒΟΖΔ6-7Ρ9<br>(1) Την Αρεοπαγίτη Δημήτριο Μουστάκα του Ιωάννη (ΑΔΤ<br>Ι 078151), ως Πρόεδρο.<br>(2) Τον Εφέτη Αθηνών Αλέξανδρο Σάββα του Ταξιάρχη<br>(ΑΔΤ Σ 516735),<br> (3) Τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών<br>Γεώργιο Δελλή του Ιωάννη (ΑΔΤ Φ 022385),<br>(4) Το Σχη (ΜΧ) Νικόλαο Λάλο του Βασιλείου (ΑΔΤ<br>1019249) της ΑΣΔΥΣ/ΔΜΧ,<br>(5) Τον Α’ Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού<br> Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Ελευθέριο Κούρταλη του Ιωάννου (ΑΔΤ Σ<br>052619), ως μέλη.<br>β. Αναπληρωματικά Μέλη<br>(1) Τον Αρεοπαγίτη Παναγιώτη Ρουμπή του Νικολάου<br>(ΑΔΤ ΑΚ 088390), ως αναπληρωτή Πρόεδρο.<br>(2) Τον Εφέτη Αθηνών Κυριάκο Φώσκολο του Σταματίου<br> (ΑΔΤ Μ 354495),<br>(3) Τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών<br>Κώστα Γιαννακόπουλο του Θεοδώρου (ΑΔΤ ΑΒ 017278),<br>(4) Το Σχη (ΠΖ) Γεώργιο Δημητρούλη του Μιχαήλ (ΑΔΤ<br>1019210) της ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΧΕΑ,<br>(5) Το Β’ Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού<br> Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Ιωάννη Γρανίτσα του Γεωργίου (ΑΔΤ Τ 005833),<br>ως μέλη.<br>γ. Γραμματέα της ΔΕΣΕΠΚ τον Τχη (Ο) Γρηγόριο Σαμψώνα του<br>Χαράλαμπου (ΑΔΤ 1031082) ΚΤΣ/ΔΥΒ με αναπληρωτή τον Ανχη (Ο) Βασίλειο<br>Τσιάνταλη του Δημητρίου (ΑΔΤ 1027453) του ΝΙΜΤΣ και για γραμματειακή<br> υποστήριξη τη Μ.Υ Κανέλλα Βασιλαντωνάκη του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΗ 625540).<br>2. Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα<br>του Στρατοδικείου Αθηνών.<br>3. Η αποζημίωση του ιδιώτη μέλους θα βαρύνει τον Π/Υ<br> ΥΕΘΑ/ΓΕΣ/2012 επί ΕΦ 11-200 και ΚΑΕ 0515.<br>4. Η παρούσα καταργεί την (ε) σχετική Απόφαση και ισχύει από τη<br>δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.<br>2<br>ΑΔΑ: ΒΟΖΔ6-7Ρ9<br>5. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.<br> Ακριβές Αντίγραφο<br>Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος<br>Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας</i></div> <div><b>Tμήμα ειδήσεων <a href="http://defencenet.gr/&quot; rel="nofollow" target="_blank">defencenet.gr</a></b></div></span></b> <div style="border-width: 0px; font: 11px/normal tahoma, verdana, arial, sans-serif; margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; text-decoration: none; word-spacing: normal; white-space: normal; direction: ltr; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; background-image: none; text-shadow: none;" class="ms__id27295"> <div style="width: 0px; min-height: 0px;"> <div></div></div></div></td></tr></tbody></table><br></span></div></div></div></div><wbr><wbr></div></div></div></div></blockquote></div><wbr></div></div><wbr></div> </div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.emotikons-town.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 14. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div>«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία». Ισοκράτης…!!! <var id="yui-ie-cursor"></var></div><span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.goodnesswink.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 15. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div>«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία». Ισοκράτης…!!! <var id="yui-ie-cursor"></var></div><span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.goodnesswink.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 16. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><font size="2" face="Arial">&nbsp;</font></div><font size="2" face="Arial"></font><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id2886"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2888"><div id="yiv1714426911"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id2895"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2896"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2897"> <div id="yiv1714426911"> <style><!– #yiv1714426911 .yiv1714426911hmmessage P { margin:0px;padding:0px;} #yiv1714426911 body.yiv1714426911hmmessage { font-size:10pt;font-family:Tahoma;} –></style> <div dir="ltr"><div dir="ltr"><div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: 12pt;’ class="ms__id2903"><div><div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: 13px; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;’ class="ms__id2904"></div><div dir="ltr"> <div> <div class="yiv1714426911ecxgmail_quote"> <div> <div dir="ltr"> <div> <div> <div> <div dir="ltr"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div lang="EN-US"> <div> <div> <div> <div style="margin-right: 7.5pt; margin-left: 7.5pt;"> <table style="width: 100%; color: rgb(0, 0, 0);" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2912"><br></span><div><div> <div> <div> <div> <div style="margin-bottom: 12pt;"><b><u><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 16pt;’ class="ms__id2914">αν συμφωνείτε, το προωθείτε</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2915"><br></span><b><u><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 16pt;’ class="ms__id2916">σε όσους έχετε στη λίστα επαφών σας !!!!</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2917"><br><br></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 24pt;’ class="ms__id2918">ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2919"><br>&nbsp;<br></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2920">Στην Αμερική έχει αρχίσει το εξής φαινόμενο:<br>στα καλά του καθουμένου, εκεί που κάποιο μαγαζί πάει για κλείσιμο </span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2921"></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2922">λόγω χρεών, πέφτει σύρμα (SMS, FACEBOOK) και πλακώνει κόσμος που αρχίζει να αγοράζει ότι βρει μπροστά του. Οι ιδιοκτήτες από άφραγκοι και χρεωμένοι ξεπουλάνε σε μία μέρα !!!! και γλυτώνουν το κλείσιμο. <b>Αυτό για τους ξένους λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη</b>. <b>Κάτι που στη χώρα μας, έχει εκλείψει από το ’60 !!!<br></b></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2923"><br></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2924">Καιρός και εμείς να κάνουμε κάτι. <br>Κατ’ αρχήν : <br><b>στηρίξτε τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας.</b> Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πιά… Ενα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή στο PRAKTIKER ή το LEROY MERLIN….μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2925"><br></span><b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2926">Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς</span></b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2927">. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!!</span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2928"> </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2929">(π.χ.Τα <b>ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής </b>είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)<br><br><b>προτιμάμε Ελληνικά προιόντα</b>-<u><span style="color: red;">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα </span>και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία</u>. <br>Σοκολάτες ΙΟΝ, αναψυκτικά Φλώρινα και ΕΨΑ: Ελληνικώτατα &amp; εξαιρετικά.<br><b>Η COCA COLA, η PEPSICO και η jacobs-Παυλίδης δε θα φτωχύνουν </b>!!! </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 16pt;’ class="ms__id2931">Εντάξει, έχουν και Ελληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων ετειρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2932"><br></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2933">Ο επώνυμος καφές φίλτρου της jacobs στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή ….. μία συσκευασία φίλτρων καφέ (<b>100 τεμ</b>) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ.. γι’ αυτό <b>αγοράστε καφέ φρεσκοκομένο από την κάβα της γειτονιάς</b>… ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2934"><br></span><b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2935">"Τιμωρείστε" ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προιόντα</span></b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2936">: το γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ στην Ολλανδία πωλείται προς 80 λεπτα! Στην Ελλάδα έχει περάσει από χρόνια το 1 ευρώ. <b>Μπορείτε και χωρίς αυτά</b>… τώρα αν πέσει η τιμή του, βλέπουμε !!!<br>ΑΠΟΡΩ: Πόσο καλύτερο είναι το γάλα της ΔΕΛΤΑ 1 λίτρου (στο χάρτινο κουτί) και στοιχίζει 1,15 ευρώ, ενώ το ΑΓΝΟ έχει μόλις 1,09 ????<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2937"></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2938">ΟΚ, το γάλα του LIDL έχει λιγώτερο από ευρώ το λίτρο και λέει ότι είναι Ελληνικό, καποια ξένα προιόντα είναι ίσως και λιγο καλύτερα, αλλά είπαμε: </span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2939"><br></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 24pt;’ class="ms__id2940">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2941"><br>&nbsp;<br></span><b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2942">Ας οργανωθούμε</span></b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2943">: ενημερώστε φιλους και γνωστούς για ευκαιρίες!<br>Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί.</span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2944"> </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2945">Επιτέλους, φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κεικ ή τιμείστε το </span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2946"></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2947">ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκώτατο σχεδόν πάντα)</span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2948"> </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2949">και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία γερμανική πολυεθνική …. <br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2950"><br></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2951">Κυνηγείστε ποιότητα και καλή τιμή. </span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2952"></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2953">Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!<br>Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!<br></span></u></b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2954"><br></span></u><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 13.5pt;’ class="ms__id2955">ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. </span></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2956"><br></span><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 13.5pt;’ class="ms__id2957">ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ…. </span></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2958"><br></span><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 13.5pt;’ class="ms__id2959">ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ …</span></b><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS";’ class="ms__id2960">&nbsp;</span></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2961"><br>==================================================================================<br><br></span><span style=’font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2962"></span><span style=’font-family: "Comic Sans MS";’ class="ms__id2963"></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2964"></span></div></div></div></div><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2965">&nbsp;</span> <div><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2966"></span> &nbsp;</div></div></div></td></tr> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%; color: rgb(0, 0, 0);" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"><br></td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"><br></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><span style=’font-family: "sans-serif";’ lang="EL" class="ms__id2971"><a href="http://www.incredimail.com/?id=620340&amp;did=10500&amp;ppd=2751%2c201111081647%2c12%2c%5bTypeID%5d%2c%5bIM_UPN2%5d&amp;rui=103034359&amp;sd=20120215&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span style="text-decoration: none;"><br></span></a></span></div></div><span lang="EL">&nbsp;</span></div><span lang="EL">&nbsp;</span></div></div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div><span lang="EL"></span></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div></div> — Please consider the environment before printing this e-mail ! Confidentiality Warning – Disclaimer: This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, any dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon this e-mail is strictly prohibited. The sender bears no responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this e-mail. If you received this e-mail in error, please immediately notify the sender by return e-mail and delete the material from any computer. Any views expressed are personal unless otherwise stated.</div></div></div></div></div></div></div> </div></div></div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.freshamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 17. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><font size="2" face="Arial">&nbsp;</font></div><font size="2" face="Arial"></font><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id2886"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2888"><div id="yiv1714426911"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id2895"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2896"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id2897"> <div id="yiv1714426911"> <style><!– #yiv1714426911 .yiv1714426911hmmessage P { margin:0px;padding:0px;} #yiv1714426911 body.yiv1714426911hmmessage { font-size:10pt;font-family:Tahoma;} –></style> <div dir="ltr"><div dir="ltr"><div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: 12pt;’ class="ms__id2903"><div><div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: 13px; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;’ class="ms__id2904"></div><div dir="ltr"> <div> <div class="yiv1714426911ecxgmail_quote"> <div> <div dir="ltr"> <div> <div> <div> <div dir="ltr"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div lang="EN-US"> <div> <div> <div> <div style="margin-right: 7.5pt; margin-left: 7.5pt;"> <table style="width: 100%; color: rgb(0, 0, 0);" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2912"><br></span><div><div> <div> <div> <div> <div style="margin-bottom: 12pt;"><b><u><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 16pt;’ class="ms__id2914">αν συμφωνείτε, το προωθείτε</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2915"><br></span><b><u><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 16pt;’ class="ms__id2916">σε όσους έχετε στη λίστα επαφών σας !!!!</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2917"><br><br></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 24pt;’ class="ms__id2918">ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2919"><br>&nbsp;<br></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2920">Στην Αμερική έχει αρχίσει το εξής φαινόμενο:<br>στα καλά του καθουμένου, εκεί που κάποιο μαγαζί πάει για κλείσιμο </span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2921"></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2922">λόγω χρεών, πέφτει σύρμα (SMS, FACEBOOK) και πλακώνει κόσμος που αρχίζει να αγοράζει ότι βρει μπροστά του. Οι ιδιοκτήτες από άφραγκοι και χρεωμένοι ξεπουλάνε σε μία μέρα !!!! και γλυτώνουν το κλείσιμο. <b>Αυτό για τους ξένους λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη</b>. <b>Κάτι που στη χώρα μας, έχει εκλείψει από το ’60 !!!<br></b></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2923"><br></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2924">Καιρός και εμείς να κάνουμε κάτι. <br>Κατ’ αρχήν : <br><b>στηρίξτε τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας.</b> Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πιά… Ενα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή στο PRAKTIKER ή το LEROY MERLIN….μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2925"><br></span><b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2926">Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς</span></b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2927">. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!!</span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2928"> </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2929">(π.χ.Τα <b>ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής </b>είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)<br><br><b>προτιμάμε Ελληνικά προιόντα</b>-<u><span style="color: red;">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα </span>και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία</u>. <br>Σοκολάτες ΙΟΝ, αναψυκτικά Φλώρινα και ΕΨΑ: Ελληνικώτατα &amp; εξαιρετικά.<br><b>Η COCA COLA, η PEPSICO και η jacobs-Παυλίδης δε θα φτωχύνουν </b>!!! </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 16pt;’ class="ms__id2931">Εντάξει, έχουν και Ελληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων ετειρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2932"><br></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2933">Ο επώνυμος καφές φίλτρου της jacobs στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή ….. μία συσκευασία φίλτρων καφέ (<b>100 τεμ</b>) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ.. γι’ αυτό <b>αγοράστε καφέ φρεσκοκομένο από την κάβα της γειτονιάς</b>… ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2934"><br></span><b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2935">"Τιμωρείστε" ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προιόντα</span></b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2936">: το γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ στην Ολλανδία πωλείται προς 80 λεπτα! Στην Ελλάδα έχει περάσει από χρόνια το 1 ευρώ. <b>Μπορείτε και χωρίς αυτά</b>… τώρα αν πέσει η τιμή του, βλέπουμε !!!<br>ΑΠΟΡΩ: Πόσο καλύτερο είναι το γάλα της ΔΕΛΤΑ 1 λίτρου (στο χάρτινο κουτί) και στοιχίζει 1,15 ευρώ, ενώ το ΑΓΝΟ έχει μόλις 1,09 ????<br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2937"></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2938">ΟΚ, το γάλα του LIDL έχει λιγώτερο από ευρώ το λίτρο και λέει ότι είναι Ελληνικό, καποια ξένα προιόντα είναι ίσως και λιγο καλύτερα, αλλά είπαμε: </span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2939"><br></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 24pt;’ class="ms__id2940">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!</span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2941"><br>&nbsp;<br></span><b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2942">Ας οργανωθούμε</span></b><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2943">: ενημερώστε φιλους και γνωστούς για ευκαιρίες!<br>Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί.</span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2944"> </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2945">Επιτέλους, φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κεικ ή τιμείστε το </span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2946"></span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2947">ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκώτατο σχεδόν πάντα)</span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2948"> </span><span style=’font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2949">και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία γερμανική πολυεθνική …. <br></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2950"><br></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2951">Κυνηγείστε ποιότητα και καλή τιμή. </span></u></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2952"></span><b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2953">Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!<br>Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!<br></span></u></b><u><span style=’color: red; font-family: "sans-serif"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2954"><br></span></u><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 13.5pt;’ class="ms__id2955">ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. </span></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2956"><br></span><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 13.5pt;’ class="ms__id2957">ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ…. </span></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2958"><br></span><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 13.5pt;’ class="ms__id2959">ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ …</span></b><b><span style=’color: rgb(192, 0, 0); font-family: "Comic Sans MS";’ class="ms__id2960">&nbsp;</span></b><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2961"><br>==================================================================================<br><br></span><span style=’font-family: "Comic Sans MS"; font-size: 18pt;’ class="ms__id2962"></span><span style=’font-family: "Comic Sans MS";’ class="ms__id2963"></span><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2964"></span></div></div></div></div><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2965">&nbsp;</span> <div><span style=’font-family: "sans-serif";’ class="ms__id2966"></span> &nbsp;</div></div></div></td></tr> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%; color: rgb(0, 0, 0);" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"><br></td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"><br></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><span style=’font-family: "sans-serif";’ lang="EL" class="ms__id2971"><a href="http://www.incredimail.com/?id=620340&amp;did=10500&amp;ppd=2751%2c201111081647%2c12%2c%5bTypeID%5d%2c%5bIM_UPN2%5d&amp;rui=103034359&amp;sd=20120215&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span style="text-decoration: none;"><br></span></a></span></div></div><span lang="EL">&nbsp;</span></div><span lang="EL">&nbsp;</span></div></div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div><span lang="EL"></span></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div></div> — Please consider the environment before printing this e-mail ! Confidentiality Warning – Disclaimer: This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, any dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon this e-mail is strictly prohibited. The sender bears no responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this e-mail. If you received this e-mail in error, please immediately notify the sender by return e-mail and delete the material from any computer. Any views expressed are personal unless otherwise stated.</div></div></div></div></div></div></div> </div></div></div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.freshamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 18. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id21390"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21414"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> alkmini pap &lt;alkmini_@hotmail.com&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> kavreada@yahoo.gr <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 3:42 μ.μ. Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> FW: Papadimos<br> </font> </div> <br><div id="yiv785720514"> <style><!– #yiv785720514 .yiv785720514hmmessage P { margin:0px;padding:0px;} #yiv785720514 body.yiv785720514hmmessage { font-size:10pt;font-family:Tahoma;} –></style> <div><div dir="ltr"> <br><br><div><div id="yiv785720514SkyDrivePlaceholder"></div><div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div>From: jflesios@gmail.com<br>To: jflesios@gmail.com<br>Subject: FW: Papadimos<br>Date: Tue, 14 Feb 2012 05:46:37 +0200<br><br> <style> #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass p.yiv785720514ecxMsoNormal, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass li.yiv785720514ecxMsoNormal, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxMsoNormal {margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass a:link, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxMsoHyperlink {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass a:visited, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxMsoHyperlinkFollowed {color:purple;text-decoration:underline;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass p.yiv785720514ecxMsoAcetate, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass li.yiv785720514ecxMsoAcetate, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxMsoAcetate {margin-bottom:.0001pt;font-size:8.0pt;font-family:"sans-serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxChar {font-family:"sans-serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxEmailStyle19 {font-family:"sans-serif";color:#1F497D;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass p.yiv785720514ecxBalloonText, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass li.yiv785720514ecxBalloonText, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxBalloonText {margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxBalloonTextChar {font-family:"sans-serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxEmailStyle22 {font-family:"sans-serif";color:#1F497D;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass .yiv785720514ecxMsoChpDefault {font-size:10.0pt;} _filtered #yiv785720514 {} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxWordSection1 {} </style><div class="yiv785720514ecxWordSection1"><div class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;">&nbsp;</span></div><div class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;">&nbsp;</span></div><div><div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: rgb(181, 196, 223) currentColor currentColor; padding: 3pt 0cm 0cm;"><div class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="font-size: 10pt;">From:</span></b><span style="font-size: 10pt;"> Paris Xyst</span><u><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;" lang="EN-US"></span></u></div></div></div><div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div><div id="yiv785720514ecxyiv1167902025"><div><div><div><div><div id="yiv785720514ecxyiv1167902025"><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp; </span></div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="color: black; font-size: 18pt;" lang="EN-US">ΒΗΜΑ&nbsp; ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="color: black; font-size: 16pt;" lang="EN-US">«</span></b><b><span style="color: black; font-size: 14pt;" lang="EN-US">Οποιος&nbsp; ελεύθερα&nbsp; συλογάται, συλλογάται&nbsp; καλά</span></b><b><span style="color: black; font-size: 16pt;" lang="EN-US">»&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="color: black; font-size: 16pt;" lang="EN-US">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">05/01/2012</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;" lang="EN-US">«» Ψάχνοντας διάφορα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε μια ερώτηση του καθ.&nbsp;<b>Γιάννη Βαρουφάκη</b>&nbsp;προς τον κ.&nbsp;<b>Λουκά Παπαδήμο</b>. Συγκεκριμένα: "<b>Αν ο κ. Παπαδήμος πραγματικά πιστεύει ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας, τον καλώ να δώσει το παράδειγμα.&nbsp;</b></span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">Πώς ;</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span></b><b><span style="color: red;" lang="EN-US">Παραιτούμενος</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;από τη θέση του καθηγητή που κατέχει στο Τμήμα μου,&nbsp;</span></b><b><span style="color: red;" lang="EN-US">σε κατάσταση αναστολής</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span></b><b><span style="color: red; font-size: 14pt;" lang="EN-US">για πάνω από δέκα χρόνια&nbsp; ( ! ! ! )</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε έναν νέο επιστήμονα για να διδάσκει τους φοιτητές μας. Μπορεί να χάσει ένα ευτελές μέρος της σύνταξής του, όμως με αυτή την κίνηση θα καθιστούσε πειστικότερες τις προτροπές του προς τους υπόλοιπους."</span></b><span style="color: black;" lang="EN-US"><br>Επειδή το&nbsp;<b>θέμα ήταν σοβαρό</b>,&nbsp;<b>τηλεφώνησα στον κ. Βαρουφάκη</b>&nbsp;για να διασταυρώσω την ακρίβεια της πληροφορίας που είχα εντοπίσει. Μου την επιβεβαίωσε και με πληροφόρησε πως τελικά ο κ. Παπαδήμος&nbsp;<b>συνταξιοδοτήθηκε εφέτος</b>, κρατώντας τη θέση στο&nbsp;<b>Πανεπιστήμιο Αθηνών</b>&nbsp;</span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">κενή για 13 ολόκληρα χρόνια</span></b><span style="color: black;" lang="EN-US">, ώστε να εξασφαλίσει τη σύνταξη</span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">, μία από τις πολλές συντάξεις που θα έχει όταν με το καλό αποσυρθεί</span></b><span style="color: black;" lang="EN-US">».<br><b>Δηλαδή, έναν άνθρωπο που ευνοήθηκε προκλητικά από τη νοσηρότητα της συντεχνίας της Ακαδημαϊκής κοινότητας, μας τον φόρεσαν για να χτυπήσει τη συντεχνία των ταξιτζήδων.<br>Έναν άνθρωπο, ο οποίος μόλις έγινε πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη συντεχνία των τραπεζιτών, υποσχέθηκε να ικανοποιήσει κάθε αίτημά τους και άρχισε να μοιράζει στις τράπεζες εκατομμύρια, μας τον φόρεσαν για να χτυπήσει τις ΔΕΚΟ και τη συντεχνία των φορτηγατζήδων</b>.<br><b>Ρε σεις, δεν πάμε καλά. Ειλικρινά πιστεύω ότι μας ψεκάζουν</b>.&nbsp;</span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">Ο Παπαδήμος κράτησε ως ιδιοκτησία του μια θέση στο πανεπιστήμιο χωρίς να πατήσει το ποδάρι του επί 13 χρόνια, για να κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα και τώρα θέλει να μας πείσει ότι είναι ένας αγνός και ταπεινός άνθρωπος που ήρθε να σώσει την πατρίδα.<br></span></b><span style="color: black;" lang="EN-US">Και βγαίνει το ραμολιμέντο της Δημοκρατίας να μας πει ότι δέχεται πόλεμο ο Παπαδήμος κι ότι πρέπει να βάλουμε πλάτη για να τον στηρίξουμε. Κι αντί οι εισαγγελείς να παρέμβουν και να τους μπουζουριάσουν και τους δύο -&nbsp;<b>τον πρώτο επειδή κράτησε τη θέση στο πανεπιστήμιο χρεώνοντας το Δημόσιο επί 13 χρόνια</b>&nbsp;και τον άλλον απλώς επειδή υπάρχει – κάθονται και μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο γελοίος στην υπόθεση των παραιτήσεών τους.<br></span><b><span style="color: black;">Εμείς τώρα, καθόμαστε και τα βλέπουμε αυτά λες και είναι ντοκιμαντέρ ή κάποια ταινία</span></b><b><span style="color: navy;">.&nbsp;</span></b><b><span style="color: black;">Και δε φτάνει που τη βλέπουμε, λέμε και «τς, τς, τς τι τραβάνε οι άνθρωποι, αλλά κι αυτοί πολύ μαλάκες είναι που δεν ξεσηκώνονται».<br>Και το άκρον άωτον της μαλακίας; Όχι μόνο δεν καταλαβαίνουμε ότι βλέπουμε την τραγωδία μας ως ταινία, αλλά πληρώνουμε και εισιτήριο για να τη ζήσουμε. &nbsp;</span></b><b><span style="color: navy;" lang="EN-US">T</span></b><b><span style="color: black;">έτοια κωθώνια είμαστε.</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div></div></div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span><span style="color: black;"></span></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div>

  </div></div> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.winksbest.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 19. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id21390"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21414"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> alkmini pap &lt;alkmini_@hotmail.com&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> kavreada@yahoo.gr <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 3:42 μ.μ. Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> FW: Papadimos<br> </font> </div> <br><div id="yiv785720514"> <style><!– #yiv785720514 .yiv785720514hmmessage P { margin:0px;padding:0px;} #yiv785720514 body.yiv785720514hmmessage { font-size:10pt;font-family:Tahoma;} –></style> <div><div dir="ltr"> <br><br><div><div id="yiv785720514SkyDrivePlaceholder"></div><div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div>From: jflesios@gmail.com<br>To: jflesios@gmail.com<br>Subject: FW: Papadimos<br>Date: Tue, 14 Feb 2012 05:46:37 +0200<br><br> <style> #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass p.yiv785720514ecxMsoNormal, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass li.yiv785720514ecxMsoNormal, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxMsoNormal {margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass a:link, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxMsoHyperlink {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass a:visited, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxMsoHyperlinkFollowed {color:purple;text-decoration:underline;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass p.yiv785720514ecxMsoAcetate, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass li.yiv785720514ecxMsoAcetate, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxMsoAcetate {margin-bottom:.0001pt;font-size:8.0pt;font-family:"sans-serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxChar {font-family:"sans-serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxEmailStyle19 {font-family:"sans-serif";color:#1F497D;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass p.yiv785720514ecxBalloonText, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass li.yiv785720514ecxBalloonText, #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxBalloonText {margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxBalloonTextChar {font-family:"sans-serif";} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass span.yiv785720514ecxEmailStyle22 {font-family:"sans-serif";color:#1F497D;} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass .yiv785720514ecxMsoChpDefault {font-size:10.0pt;} _filtered #yiv785720514 {} #yiv785720514 .yiv785720514ExternalClass div.yiv785720514ecxWordSection1 {} </style><div class="yiv785720514ecxWordSection1"><div class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;">&nbsp;</span></div><div class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;">&nbsp;</span></div><div><div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: rgb(181, 196, 223) currentColor currentColor; padding: 3pt 0cm 0cm;"><div class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="font-size: 10pt;">From:</span></b><span style="font-size: 10pt;"> Paris Xyst</span><u><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;" lang="EN-US"></span></u></div></div></div><div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div><div id="yiv785720514ecxyiv1167902025"><div><div><div><div><div id="yiv785720514ecxyiv1167902025"><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp; </span></div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="color: black; font-size: 18pt;" lang="EN-US">ΒΗΜΑ&nbsp; ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="color: black; font-size: 16pt;" lang="EN-US">«</span></b><b><span style="color: black; font-size: 14pt;" lang="EN-US">Οποιος&nbsp; ελεύθερα&nbsp; συλογάται, συλλογάται&nbsp; καλά</span></b><b><span style="color: black; font-size: 16pt;" lang="EN-US">»&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><b><span style="color: black; font-size: 16pt;" lang="EN-US">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">05/01/2012</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span><span style="color: black;"></span></div></div></div></div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;" lang="EN-US">«» Ψάχνοντας διάφορα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε μια ερώτηση του καθ.&nbsp;<b>Γιάννη Βαρουφάκη</b>&nbsp;προς τον κ.&nbsp;<b>Λουκά Παπαδήμο</b>. Συγκεκριμένα: "<b>Αν ο κ. Παπαδήμος πραγματικά πιστεύει ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας, τον καλώ να δώσει το παράδειγμα.&nbsp;</b></span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">Πώς ;</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span></b><b><span style="color: red;" lang="EN-US">Παραιτούμενος</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;από τη θέση του καθηγητή που κατέχει στο Τμήμα μου,&nbsp;</span></b><b><span style="color: red;" lang="EN-US">σε κατάσταση αναστολής</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span></b><b><span style="color: red; font-size: 14pt;" lang="EN-US">για πάνω από δέκα χρόνια&nbsp; ( ! ! ! )</span></b><b><span style="color: black;" lang="EN-US">, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε έναν νέο επιστήμονα για να διδάσκει τους φοιτητές μας. Μπορεί να χάσει ένα ευτελές μέρος της σύνταξής του, όμως με αυτή την κίνηση θα καθιστούσε πειστικότερες τις προτροπές του προς τους υπόλοιπους."</span></b><span style="color: black;" lang="EN-US"><br>Επειδή το&nbsp;<b>θέμα ήταν σοβαρό</b>,&nbsp;<b>τηλεφώνησα στον κ. Βαρουφάκη</b>&nbsp;για να διασταυρώσω την ακρίβεια της πληροφορίας που είχα εντοπίσει. Μου την επιβεβαίωσε και με πληροφόρησε πως τελικά ο κ. Παπαδήμος&nbsp;<b>συνταξιοδοτήθηκε εφέτος</b>, κρατώντας τη θέση στο&nbsp;<b>Πανεπιστήμιο Αθηνών</b>&nbsp;</span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">κενή για 13 ολόκληρα χρόνια</span></b><span style="color: black;" lang="EN-US">, ώστε να εξασφαλίσει τη σύνταξη</span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">, μία από τις πολλές συντάξεις που θα έχει όταν με το καλό αποσυρθεί</span></b><span style="color: black;" lang="EN-US">».<br><b>Δηλαδή, έναν άνθρωπο που ευνοήθηκε προκλητικά από τη νοσηρότητα της συντεχνίας της Ακαδημαϊκής κοινότητας, μας τον φόρεσαν για να χτυπήσει τη συντεχνία των ταξιτζήδων.<br>Έναν άνθρωπο, ο οποίος μόλις έγινε πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη συντεχνία των τραπεζιτών, υποσχέθηκε να ικανοποιήσει κάθε αίτημά τους και άρχισε να μοιράζει στις τράπεζες εκατομμύρια, μας τον φόρεσαν για να χτυπήσει τις ΔΕΚΟ και τη συντεχνία των φορτηγατζήδων</b>.<br><b>Ρε σεις, δεν πάμε καλά. Ειλικρινά πιστεύω ότι μας ψεκάζουν</b>.&nbsp;</span><b><span style="color: red;" lang="EN-US">Ο Παπαδήμος κράτησε ως ιδιοκτησία του μια θέση στο πανεπιστήμιο χωρίς να πατήσει το ποδάρι του επί 13 χρόνια, για να κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα και τώρα θέλει να μας πείσει ότι είναι ένας αγνός και ταπεινός άνθρωπος που ήρθε να σώσει την πατρίδα.<br></span></b><span style="color: black;" lang="EN-US">Και βγαίνει το ραμολιμέντο της Δημοκρατίας να μας πει ότι δέχεται πόλεμο ο Παπαδήμος κι ότι πρέπει να βάλουμε πλάτη για να τον στηρίξουμε. Κι αντί οι εισαγγελείς να παρέμβουν και να τους μπουζουριάσουν και τους δύο -&nbsp;<b>τον πρώτο επειδή κράτησε τη θέση στο πανεπιστήμιο χρεώνοντας το Δημόσιο επί 13 χρόνια</b>&nbsp;και τον άλλον απλώς επειδή υπάρχει – κάθονται και μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο γελοίος στην υπόθεση των παραιτήσεών τους.<br></span><b><span style="color: black;">Εμείς τώρα, καθόμαστε και τα βλέπουμε αυτά λες και είναι ντοκιμαντέρ ή κάποια ταινία</span></b><b><span style="color: navy;">.&nbsp;</span></b><b><span style="color: black;">Και δε φτάνει που τη βλέπουμε, λέμε και «τς, τς, τς τι τραβάνε οι άνθρωποι, αλλά κι αυτοί πολύ μαλάκες είναι που δεν ξεσηκώνονται».<br>Και το άκρον άωτον της μαλακίας; Όχι μόνο δεν καταλαβαίνουμε ότι βλέπουμε την τραγωδία μας ως ταινία, αλλά πληρώνουμε και εισιτήριο για να τη ζήσουμε. &nbsp;</span></b><b><span style="color: navy;" lang="EN-US">T</span></b><b><span style="color: black;">έτοια κωθώνια είμαστε.</span></b><span style="color: black;"></span></div></div></div></div></div></div><div><div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;" lang="EN-US">&nbsp;</span><span style="color: black;"></span></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div><div style="background: white; margin-right: 0cm; margin-bottom: 12pt; margin-left: 36pt;" class="yiv785720514ecxMsoNormal"><span style="color: black;">&nbsp;</span></div></div></div></div></div></div>

  </div></div> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.winksbest.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 20. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id22650"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id22653"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> CHRISTOS MINAS &lt;skia@otenet.gr&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> Papadopoulou Olga &lt;kavreada@yahoo.gr&gt; <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 8:42 μ.μ. Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> Fwd: I AM GREEK AND I WANNA GO HOME!<br> </font> </div> <br><div id="yiv322674839"><div><br><div> <span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22659"><span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22660"><div style="word-wrap: break-word;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22662"><div style="word-wrap: break-word;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22664"><div style="word-wrap: break-word;">Chris-Maria<br><a href="mailto:skia@otenet.gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:skia@otenet.gr">skia@otenet.gr</a><br>Sent from Mac Pro.<br><br><br><br><br><br></div></span></div></span></div></span></span> </div> <div><br><div>B</div><blockquote type="cite"><br> <style><!– #yiv322674839 .yiv322674839hmmessage P { margin:0px;padding:0px;} #yiv322674839 body.yiv322674839hmmessage { font-size:10pt;font-family:Tahoma;} –></style> <div class="yiv322674839hmmessage"><div dir="ltr"> <br>&nbsp;<br> <div> <div id="yiv322674839SkyDrivePlaceholder"></div> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <style> #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass .yiv322674839ecxhmmessage P {padding:0px;} #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass body.yiv322674839ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;} </style> <div dir="ltr"><br>&nbsp;<br> <style> #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass .yiv322674839ecxhmmessage P {padding:0px;} #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass body.yiv322674839ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;} </style> <br> <div> <div dir="ltr"><br>&nbsp;<br> <div> <div dir="ltr"><br>&nbsp;<br> <div> <div id="yiv322674839ecxSkyDrivePlaceholder"><font size="3" face="Times New Roman"></font><div style="line-height: normal; background-color: white;" class="yiv322674839ecxMsoNormal"><span style=’color: rgb(51, 51, 51); font-family: "sans-serif"; font-size: 9pt;’ class="ms__id22667"><font style="font-size: 16pt;" size="4">Αυτή είναι η φράση και το κεντρικό μήνυμα που αποστέλλεται παντού μέσο διαδικτύου, από την Ανεξάρτητη εθελοντική κίνηση με σκοπό την επιστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων που παράνομα κρατούνται εκτός Ελλάδας.<br><br>Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Μουσικοσυνθέτης και φωτογράφος Ares Kalogeropoulos ο οποίος διαμένει και δραστηριοποιείται στο Oldenburg της Βόρειας Γερμανίας<br><br>Η Ανεξάρτητη αυτή κίνηση, απέκτησε χιλιάδες υποστηρικτές στο διαδίκτυο, μιας και ξεκίνησε μέσω Facebook, από το προσωπικό Προφίλ του Ares Καλογερόπουλος.<br><br>Το μήνυμα " I AM GREEK AND Η WANNA GO HOME " καθώς και η αισθητική ματιά που συνοδεύει τις εικόνες, είναι δημιουργημένες ώστε να χτυπήσουν τις πόρτες του συναισθήματος εντός και εκτός Ελλάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε γράφεται στην Αγγλική γλώσσα. Το δεύτερο μήνυμα που συνοδεύει αυτήν την κίνηση είναι " Our Badget is our Love" που δηλώνει ξεκάθαρα πως απλώς και μόνο με την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον κοινό στόχο, μπορεί αυτή η κίνηση να επικοινωνηθεί, έξω από χρηματοδοτήσεις και κονδύλια στήριξης. <br><br>Η αγάπη μας και η εθελοντική μας εργασία για τον κοινό αυτόν Εθνικό στόχο είναι αρκετή και μάλιστα πιο ισχυρή από κάθε χρηματική υποστήριξη!<br><br>Υποστηρίξτε και εσείς αυτήν την μεγάλη και αγνή κίνηση που μας επιτρέπει να στεκόμαστε απέναντι στην ιστορία μας περήφανοι ως Έλληνες και ως πολίτες αυτού του κόσμου!<br><br>Απλώς κοινοποιήστε παντού αυτές τις εικόνες. Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Να ακουστεί η φωνή μας! <br><br>Ας κάνουμε κάτι για το οποίο η Ιστορία θα μας κοίτα με το ποιο τρυφερό της βλέμμα.<br><br>Ευχαριστώ προσωπικά όλους σας μέσα από την καρδιά μου!<br>Ares Kalogeropoulos</font></span></div><font size="3" face="Times New Roman"></font></div> <div class="yiv322674839ecxSection1"><div>&nbsp;<br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div> <div> <div><div><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-US">&nbsp;</span></font><br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div></div><div><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-US">&nbsp;</span></font><br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div></div><div><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-US">&nbsp;</span></font><br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div></div></div></div></div></div></div></div></div>

  </div></div> <img id="yiv32267483936e27fd2-3158-4da8-a5db-f188357ab61b" name="166918_10150628851204057_660389056_8933782_1418652851_n.jpg" src="cid:1.2799115999@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="580"><img id="yiv3226748399cd433cb-5f4c-48c6-8623-d842eefdd6f6" name="395228_10150628850314057_660389056_8933773_91701220_n.jpg" src="cid:2.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv3226748397f3ec2c6-f85e-4863-8366-8ed73ab7ff9f" name="402422_10150628850564057_660389056_8933777_1204422624_n.jpg" src="cid:3.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="535"><img id="yiv322674839859845f8-96cd-4572-a0d0-99660b5acc73" name="402747_10150628850524057_660389056_8933776_343874406_n.jpg" src="cid:4.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv32267483977b3f522-4d68-4a1e-9e7c-12c0a26b6cd2" name="405843_10150628850664057_660389056_8933778_379138263_n.jpg" src="cid:5.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv3226748395e912523-6840-4a83-97f8-cef44ebae82b" name="407381_10150628851414057_660389056_8933784_1540942654_n.jpg" src="cid:6.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv322674839b1a02acb-a245-4d38-91ea-d82cf2b2b467" name="408016_10150628850949057_660389056_8933780_909098923_n.jpg" src="cid:7.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="580"><img id="yiv322674839a038d652-236d-4733-9b5b-eb337fe1096b" name="418323_10150628850814057_660389056_8933779_1844532779_n.jpg" src="cid:8.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv32267483941e861b8-9559-427c-8f22-0c614ab69a96" name="418991_10150628850019057_888116315_n.jpg" src="cid:9.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv32267483971f70c07-8dcc-4dc1-86d1-411ddb83bf1b" name="420237_10150628850229057_660389056_8933772_890637522_n.jpg" src="cid:10.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="564" height="900"><img id="yiv322674839d9892eb9-865d-4c44-89b6-fc07aeb4d11c" name="423258_10150628850399057_660389056_8933775_876531081_n.jpg" src="cid:11.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"></blockquote></div><br></div></div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.emoticonssmile.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 21. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id22650"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id22653"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> CHRISTOS MINAS &lt;skia@otenet.gr&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> Papadopoulou Olga &lt;kavreada@yahoo.gr&gt; <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 8:42 μ.μ. Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> Fwd: I AM GREEK AND I WANNA GO HOME!<br> </font> </div> <br><div id="yiv322674839"><div><br><div> <span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22659"><span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22660"><div style="word-wrap: break-word;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22662"><div style="word-wrap: break-word;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; border-collapse: separate; orphans: 2; widows: 2;" class="yiv322674839Apple-style-span ms__id22664"><div style="word-wrap: break-word;">Chris-Maria<br><a href="mailto:skia@otenet.gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:skia@otenet.gr">skia@otenet.gr</a><br>Sent from Mac Pro.<br><br><br><br><br><br></div></span></div></span></div></span></span> </div> <div><br><div>B</div><blockquote type="cite"><br> <style><!– #yiv322674839 .yiv322674839hmmessage P { margin:0px;padding:0px;} #yiv322674839 body.yiv322674839hmmessage { font-size:10pt;font-family:Tahoma;} –></style> <div class="yiv322674839hmmessage"><div dir="ltr"> <br>&nbsp;<br> <div> <div id="yiv322674839SkyDrivePlaceholder"></div> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <style> #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass .yiv322674839ecxhmmessage P {padding:0px;} #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass body.yiv322674839ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;} </style> <div dir="ltr"><br>&nbsp;<br> <style> #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass .yiv322674839ecxhmmessage P {padding:0px;} #yiv322674839 .yiv322674839ExternalClass body.yiv322674839ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;} </style> <br> <div> <div dir="ltr"><br>&nbsp;<br> <div> <div dir="ltr"><br>&nbsp;<br> <div> <div id="yiv322674839ecxSkyDrivePlaceholder"><font size="3" face="Times New Roman"></font><div style="line-height: normal; background-color: white;" class="yiv322674839ecxMsoNormal"><span style=’color: rgb(51, 51, 51); font-family: "sans-serif"; font-size: 9pt;’ class="ms__id22667"><font style="font-size: 16pt;" size="4">Αυτή είναι η φράση και το κεντρικό μήνυμα που αποστέλλεται παντού μέσο διαδικτύου, από την Ανεξάρτητη εθελοντική κίνηση με σκοπό την επιστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων που παράνομα κρατούνται εκτός Ελλάδας.<br><br>Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Μουσικοσυνθέτης και φωτογράφος Ares Kalogeropoulos ο οποίος διαμένει και δραστηριοποιείται στο Oldenburg της Βόρειας Γερμανίας<br><br>Η Ανεξάρτητη αυτή κίνηση, απέκτησε χιλιάδες υποστηρικτές στο διαδίκτυο, μιας και ξεκίνησε μέσω Facebook, από το προσωπικό Προφίλ του Ares Καλογερόπουλος.<br><br>Το μήνυμα " I AM GREEK AND Η WANNA GO HOME " καθώς και η αισθητική ματιά που συνοδεύει τις εικόνες, είναι δημιουργημένες ώστε να χτυπήσουν τις πόρτες του συναισθήματος εντός και εκτός Ελλάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε γράφεται στην Αγγλική γλώσσα. Το δεύτερο μήνυμα που συνοδεύει αυτήν την κίνηση είναι " Our Badget is our Love" που δηλώνει ξεκάθαρα πως απλώς και μόνο με την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον κοινό στόχο, μπορεί αυτή η κίνηση να επικοινωνηθεί, έξω από χρηματοδοτήσεις και κονδύλια στήριξης. <br><br>Η αγάπη μας και η εθελοντική μας εργασία για τον κοινό αυτόν Εθνικό στόχο είναι αρκετή και μάλιστα πιο ισχυρή από κάθε χρηματική υποστήριξη!<br><br>Υποστηρίξτε και εσείς αυτήν την μεγάλη και αγνή κίνηση που μας επιτρέπει να στεκόμαστε απέναντι στην ιστορία μας περήφανοι ως Έλληνες και ως πολίτες αυτού του κόσμου!<br><br>Απλώς κοινοποιήστε παντού αυτές τις εικόνες. Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Να ακουστεί η φωνή μας! <br><br>Ας κάνουμε κάτι για το οποίο η Ιστορία θα μας κοίτα με το ποιο τρυφερό της βλέμμα.<br><br>Ευχαριστώ προσωπικά όλους σας μέσα από την καρδιά μου!<br>Ares Kalogeropoulos</font></span></div><font size="3" face="Times New Roman"></font></div> <div class="yiv322674839ecxSection1"><div>&nbsp;<br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div> <div> <div><div><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-US">&nbsp;</span></font><br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div></div><div><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-US">&nbsp;</span></font><br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div></div><div><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-US">&nbsp;</span></font><br class="yiv322674839webkit-block-placeholder"></div></div></div></div></div></div></div></div></div>

  </div></div> <img id="yiv32267483936e27fd2-3158-4da8-a5db-f188357ab61b" name="166918_10150628851204057_660389056_8933782_1418652851_n.jpg" src="cid:1.2799115999@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="580"><img id="yiv3226748399cd433cb-5f4c-48c6-8623-d842eefdd6f6" name="395228_10150628850314057_660389056_8933773_91701220_n.jpg" src="cid:2.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv3226748397f3ec2c6-f85e-4863-8366-8ed73ab7ff9f" name="402422_10150628850564057_660389056_8933777_1204422624_n.jpg" src="cid:3.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="535"><img id="yiv322674839859845f8-96cd-4572-a0d0-99660b5acc73" name="402747_10150628850524057_660389056_8933776_343874406_n.jpg" src="cid:4.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv32267483977b3f522-4d68-4a1e-9e7c-12c0a26b6cd2" name="405843_10150628850664057_660389056_8933778_379138263_n.jpg" src="cid:5.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv3226748395e912523-6840-4a83-97f8-cef44ebae82b" name="407381_10150628851414057_660389056_8933784_1540942654_n.jpg" src="cid:6.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv322674839b1a02acb-a245-4d38-91ea-d82cf2b2b467" name="408016_10150628850949057_660389056_8933780_909098923_n.jpg" src="cid:7.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="580"><img id="yiv322674839a038d652-236d-4733-9b5b-eb337fe1096b" name="418323_10150628850814057_660389056_8933779_1844532779_n.jpg" src="cid:8.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv32267483941e861b8-9559-427c-8f22-0c614ab69a96" name="418991_10150628850019057_888116315_n.jpg" src="cid:9.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"><img id="yiv32267483971f70c07-8dcc-4dc1-86d1-411ddb83bf1b" name="420237_10150628850229057_660389056_8933772_890637522_n.jpg" src="cid:10.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="564" height="900"><img id="yiv322674839d9892eb9-865d-4c44-89b6-fc07aeb4d11c" name="423258_10150628850399057_660389056_8933775_876531081_n.jpg" src="cid:11.2799116000@web24812.mail.ird.yahoo.com" width="960" height="600"></blockquote></div><br></div></div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.emoticonssmile.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 22. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id7841"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id7860"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> Greek Language in Dubai &lt;ellinomatheia@gmail.com&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> Olga Papadopoulou &lt;kavreada@yahoo.gr&gt; <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 12:53 π.μ. Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> Fwd: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..<br> </font> </div> <wbr><div id="yiv1583883703"><wbr><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div><div><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div><div><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div><div><wbr><wbr> <div class="yiv1583883703gmail_quote"> <div lang="EL"> <div> <div> <div> <blockquote style="border-width: medium medium medium 1.5pt; border-style: none none none solid; border-color: currentColor currentColor currentColor rgb(16, 16, 255); padding: 0cm 0cm 0cm 4pt; margin-top: 3.75pt; margin-bottom: 5pt; margin-left: 3.75pt;"> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span style="font-size: 10pt;"><b>Θεμα:</b> ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..</span><span><u></u><u></u></span></div> </div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><br><br><u></u><u></u></span></div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><u></u>&nbsp;<u></u></span></div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="margin-right: 7.5pt; margin-left: 7.5pt;"> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span style="background: rgb(204, 102, 204); color: rgb(204, 51, 204); font-size: 13.5pt;">.</span></b><b><span style="background: rgb(204, 102, 204); color: white; font-size: 13.5pt;">αν συμφωνείτε, το &nbsp; π ρ ο ω θ ε ί τ ε</span></b><b><span style="background: rgb(204, 102, 204); color: rgb(204, 51, 204); font-size: 13.5pt;">m</span></b><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span style="font-size: 10pt;"><a href="http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span lang="EN-US">http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw</span></a></span></b><br><span style="background: rgb(153, 51, 153); font-size: 13.5pt;"><br> <b><span style="color: rgb(255, 204, 204);">ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..</span></b></span><span><br>&nbsp;<br></span><span style="font-size: 13.5pt;">Στην Αμερική έχει αρχίσει το εξής φαινόμενο:<br> στα καλά του καθουμένου, εκεί που κάποιο μαγαζί πάει για κλείσιμο λόγω χρεών, πέφτει σύρμα (SMS, FACEBOOK) και πλακώνει κόσμος που αρχίζει να αγοράζει ότι βρει μπροστά του. Οι ιδιοκτήτες από άφραγκοι και χρεωμένοι ξεπουλάνε σε μία μέρα !!!! και γλυτώνουν το κλείσιμο. <b>Αυτό για τους ξένους λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη</b>. <b>Κάτι που στη χώρα μας, έχει εκλείψει από το ’60 !!!<br> </b><br>Καιρός και εμείς να κάνουμε κάτι. </span><span style="font-size: 18pt;"><br>Κατ’ αρχήν : <b><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204);">στηρίξτε&nbsp;τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας.</span></b> Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πια… Ένα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή στο PRAKTIKER ή το LEROY MERLIN….μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.<br> </span><span><br></span><b><span style="font-size: 13.5pt;">Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς</span></b><span style="font-size: 13.5pt;">. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!! (π.χ.Τα <b>ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής </b>είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)</span><span style="font-size: 18pt;"><br> <br><b>προτιμάμε Ελληνικά προιόντα</b>-<u><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204);">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα</span><span style="color: red;"> </span>και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία</u>. </span><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><span style="font-size: 13.5pt;">Σοκολάτες ΙΟΝ, αναψυκτικά Φλώρινα και ΕΨΑ: Ελληνικότατα &amp; εξαιρετικά.<br><b>Η COCA COLA, η PEPSICO και η jacobs-Παυλίδης δε θα φτωχύνουν </b>!!! Εντάξει, έχουν και Έλληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων εταιρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!</span><span style="font-size: 16pt;"><br> </span><span><br></span><span style="font-size: 13.5pt;">Ο επώνυμος καφές φίλτρου της jacobs στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή ….. μία συσκευασία φίλτρων καφέ (<b>100 τεμ</b>) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ.. γι’ αυτό <b>αγοράστε καφέ φρεσκοκομένο από την κάβα της γειτονιάς</b>… ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!</span><span style="font-size: 18pt;"><br> </span><span><br></span><b><span style="font-size: 13.5pt;">"Τιμωρείστε" ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προιόντα</span></b><span style="font-size: 13.5pt;">: το γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ στην Ολλανδία πωλείται προς 80 λεπτα! Στην Ελλάδα έχει περάσει από χρόνια το 1 ευρώ. <b>Μπορείτε και χωρίς αυτά</b>… τώρα αν πέσει η τιμή του, βλέπουμε !!!</span><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span>ΑΠΟΡΩ: Πόσο καλύτερο είναι το γάλα της ΔΕΛΤΑ 1 λίτρου (στο χάρτινο κουτί) και στοιχίζει 1,15 ευρώ, ενώ το ΑΓΝΟ έχει μόλις 1,09 ????<br>ΟΚ, το γάλα του LIDL έχει λιγώτερο από ευρώ το λίτρο και λέει ότι είναι Ελληνικό, κάποια ξένα προϊόντα είναι ίσως και λίγο καλύτερα, αλλά είπαμε:&nbsp;</span></b><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><u><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204); font-size: 13.5pt;">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!</span></u></b><span><br> &nbsp;<br></span><b><span style="font-size: 13.5pt;">Ας οργανωθούμε</span></b><span style="font-size: 13.5pt;">: ενημερώστε φιλους και γνωστούς για ευκαιρίες!<br> Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί. Επιτέλους,&nbsp;φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κεικ ή τιμείστε το ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκώτατο σχεδόν πάντα) και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία γερμανική πολυεθνική ….&nbsp;</span><span style="font-size: 18pt;"><br> </span><span><br></span><b><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204); font-size: 18pt;">Κυνηγείστε ποιότητα και καλή τιμή. Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!<br> Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!</span></b><u></u><u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span style="font-size: 10pt;"><a href="http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span lang="EN-US">http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw</span></a>&gt;<span style="color: navy;"> </span></span></b><u></u><u></u></div> </div></div></div></div></div></div></div></td></tr> <tr> <td style="padding: 0cm;"></td></tr> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"></td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"> <div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal">&nbsp;<u></u><u></u></div></div></div></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> <div> <div style="background: white; text-align: right;" class="yiv1583883703MsoNormal" align="right"><span style="color: rgb(136, 136, 136); font-size: 10pt;">&nbsp;</span><span style="color: black;"> <u></u><u></u></span></div></div></div></div></div></div></div> </div> </div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> </div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><u></u>&nbsp;<u></u></span></div></div> <div style="background: white; margin-bottom: 12pt;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><u></u>&nbsp;<span><font color="#888888"><u></u></font></span></span></div></div></div></blockquote></div></div></div><span><font color="#888888"><br><font color="#888888"></span></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></body></html>

  Reply
 23. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var></span></div><div><br></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id7841"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id7860"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> —– Προωθημένο μήνυμα —–<br> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> Greek Language in Dubai &lt;ellinomatheia@gmail.com&gt;<br> <b><span style="font-weight: bold;">Προς:</span></b> Olga Papadopoulou &lt;kavreada@yahoo.gr&gt; <br> <b><span style="font-weight: bold;">Στάλθηκε:</span></b> 12:53 π.μ. Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012<br> <b><span style="font-weight: bold;">Θεμα:</span></b> Fwd: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..<br> </font> </div> <wbr><div id="yiv1583883703"><wbr><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div><div><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div><div><div class="yiv1583883703gmail_quote"><div><div><wbr><wbr> <div class="yiv1583883703gmail_quote"> <div lang="EL"> <div> <div> <div> <blockquote style="border-width: medium medium medium 1.5pt; border-style: none none none solid; border-color: currentColor currentColor currentColor rgb(16, 16, 255); padding: 0cm 0cm 0cm 4pt; margin-top: 3.75pt; margin-bottom: 5pt; margin-left: 3.75pt;"> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span style="font-size: 10pt;"><b>Θεμα:</b> ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..</span><span><u></u><u></u></span></div> </div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><br><br><u></u><u></u></span></div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><u></u>&nbsp;<u></u></span></div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="margin-right: 7.5pt; margin-left: 7.5pt;"> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span style="background: rgb(204, 102, 204); color: rgb(204, 51, 204); font-size: 13.5pt;">.</span></b><b><span style="background: rgb(204, 102, 204); color: white; font-size: 13.5pt;">αν συμφωνείτε, το &nbsp; π ρ ο ω θ ε ί τ ε</span></b><b><span style="background: rgb(204, 102, 204); color: rgb(204, 51, 204); font-size: 13.5pt;">m</span></b><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span style="font-size: 10pt;"><a href="http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span lang="EN-US">http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw</span></a></span></b><br><span style="background: rgb(153, 51, 153); font-size: 13.5pt;"><br> <b><span style="color: rgb(255, 204, 204);">ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ……..</span></b></span><span><br>&nbsp;<br></span><span style="font-size: 13.5pt;">Στην Αμερική έχει αρχίσει το εξής φαινόμενο:<br> στα καλά του καθουμένου, εκεί που κάποιο μαγαζί πάει για κλείσιμο λόγω χρεών, πέφτει σύρμα (SMS, FACEBOOK) και πλακώνει κόσμος που αρχίζει να αγοράζει ότι βρει μπροστά του. Οι ιδιοκτήτες από άφραγκοι και χρεωμένοι ξεπουλάνε σε μία μέρα !!!! και γλυτώνουν το κλείσιμο. <b>Αυτό για τους ξένους λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη</b>. <b>Κάτι που στη χώρα μας, έχει εκλείψει από το ’60 !!!<br> </b><br>Καιρός και εμείς να κάνουμε κάτι. </span><span style="font-size: 18pt;"><br>Κατ’ αρχήν : <b><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204);">στηρίξτε&nbsp;τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας.</span></b> Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πια… Ένα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή στο PRAKTIKER ή το LEROY MERLIN….μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.<br> </span><span><br></span><b><span style="font-size: 13.5pt;">Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς</span></b><span style="font-size: 13.5pt;">. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!! (π.χ.Τα <b>ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής </b>είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)</span><span style="font-size: 18pt;"><br> <br><b>προτιμάμε Ελληνικά προιόντα</b>-<u><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204);">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα</span><span style="color: red;"> </span>και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία</u>. </span><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><span style="font-size: 13.5pt;">Σοκολάτες ΙΟΝ, αναψυκτικά Φλώρινα και ΕΨΑ: Ελληνικότατα &amp; εξαιρετικά.<br><b>Η COCA COLA, η PEPSICO και η jacobs-Παυλίδης δε θα φτωχύνουν </b>!!! Εντάξει, έχουν και Έλληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων εταιρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!</span><span style="font-size: 16pt;"><br> </span><span><br></span><span style="font-size: 13.5pt;">Ο επώνυμος καφές φίλτρου της jacobs στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή ….. μία συσκευασία φίλτρων καφέ (<b>100 τεμ</b>) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ.. γι’ αυτό <b>αγοράστε καφέ φρεσκοκομένο από την κάβα της γειτονιάς</b>… ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!</span><span style="font-size: 18pt;"><br> </span><span><br></span><b><span style="font-size: 13.5pt;">"Τιμωρείστε" ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προιόντα</span></b><span style="font-size: 13.5pt;">: το γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ στην Ολλανδία πωλείται προς 80 λεπτα! Στην Ελλάδα έχει περάσει από χρόνια το 1 ευρώ. <b>Μπορείτε και χωρίς αυτά</b>… τώρα αν πέσει η τιμή του, βλέπουμε !!!</span><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span>ΑΠΟΡΩ: Πόσο καλύτερο είναι το γάλα της ΔΕΛΤΑ 1 λίτρου (στο χάρτινο κουτί) και στοιχίζει 1,15 ευρώ, ενώ το ΑΓΝΟ έχει μόλις 1,09 ????<br>ΟΚ, το γάλα του LIDL έχει λιγώτερο από ευρώ το λίτρο και λέει ότι είναι Ελληνικό, κάποια ξένα προϊόντα είναι ίσως και λίγο καλύτερα, αλλά είπαμε:&nbsp;</span></b><u></u><u></u></div> </div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><u><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204); font-size: 13.5pt;">το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!</span></u></b><span><br> &nbsp;<br></span><b><span style="font-size: 13.5pt;">Ας οργανωθούμε</span></b><span style="font-size: 13.5pt;">: ενημερώστε φιλους και γνωστούς για ευκαιρίες!<br> Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί. Επιτέλους,&nbsp;φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κεικ ή τιμείστε το ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκώτατο σχεδόν πάντα) και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία γερμανική πολυεθνική ….&nbsp;</span><span style="font-size: 18pt;"><br> </span><span><br></span><b><span style="background: rgb(204, 51, 204); color: rgb(255, 204, 204); font-size: 18pt;">Κυνηγείστε ποιότητα και καλή τιμή. Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!<br> Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!</span></b><u></u><u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></div></div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal"><b><span style="font-size: 10pt;"><a href="http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw&quot; rel="nofollow" target="_blank"><span lang="EN-US">http://www.youtube.com/embed/mrEk06XXaAw</span></a>&gt;<span style="color: navy;"> </span></span></b><u></u><u></u></div> </div></div></div></div></div></div></div></td></tr> <tr> <td style="padding: 0cm;"></td></tr> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"></td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"> <div> <div> <div class="yiv1583883703MsoNormal">&nbsp;<u></u><u></u></div></div></div></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> <div> <div style="background: white; text-align: right;" class="yiv1583883703MsoNormal" align="right"><span style="color: rgb(136, 136, 136); font-size: 10pt;">&nbsp;</span><span style="color: black;"> <u></u><u></u></span></div></div></div></div></div></div></div> </div> </div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> </div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> <div style="background: white;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><u></u>&nbsp;<u></u></span></div></div> <div style="background: white; margin-bottom: 12pt;" class="yiv1583883703MsoNormal"><span><u></u>&nbsp;<span><font color="#888888"><u></u></font></span></span></div></div></div></blockquote></div></div></div><span><font color="#888888"><br><font color="#888888"></span></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></body></html>

  Reply
 24. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id5929"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id5931"><div id="yiv52535626"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id5937"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id5938"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id5939"> <div id="yiv52535626"> <style> <!– #yiv52535626 filtered {font-family:Tahoma;panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} #yiv52535626 filtered {font-family:Calibri;panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;} #yiv52535626 p.yiv52535626MsoNormal, #yiv52535626 li.yiv52535626MsoNormal, #yiv52535626 div.yiv52535626MsoNormal
  {margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";} #yiv52535626 a:link, #yiv52535626 span.yiv52535626MsoHyperlink
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv52535626 a:visited, #yiv52535626 span.yiv52535626MsoHyperlinkFollowed
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv52535626 span.yiv52535626EmailStyle17
  {font-family:Arial;color:navy;} #yiv52535626 filtered {margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;} #yiv52535626 div.yiv52535626Section1
  {} –> </style> <div> <div class="yiv52535626Section1"> <div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><b><font size="2" face="Tahoma"><span style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-GB" class="ms__id5946">Subject:</span></font></b><font size="2" face="Tahoma"><span style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt;" lang="EN-GB" class="ms__id5948"> Fwd: Big Ben Vs Acropolis</span></font><span lang="EN-GB"></span></div> </div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-GB"> &nbsp;</span></font></div> <div> <div> <div> <div> <table class="yiv52535626MsoNormalTable" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0"> <tbody><tr> <td style="padding: 0cm;" vAlign="top"> <blockquote style="border-width: medium medium medium 1.5pt; border-style: none none none solid; border-color: currentColor currentColor currentColor rgb(16, 16, 255); padding: 0cm 0cm 0cm 4pt; margin-top: 5pt; margin-bottom: 5pt; margin-left: 3.75pt;"> <div> <div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-GB"> &nbsp;</span></font></div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><b><font color="teal" size="2" face="Tahoma"><span style="color: teal; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-US" class="ms__id5958">Please take a look at and&nbsp;maybe</span></font></b><font color="teal" size="2" face="Arial"><span style="color: teal; font-family: Arial; font-size: 10pt;" lang="EN-US" class="ms__id5960">&nbsp;</span></font><b><font color="teal" size="2" face="Tahoma"><span style="color: teal; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-US" class="ms__id5962">contribute to the&nbsp;</span></font></b><font color="blue" size="2" face="Arial"><span style="color: blue; font-family: Arial; font-size: 10pt;" lang="EN-US" class="ms__id5964">&nbsp;</span></font><b><font color="teal" size="2" face="Tahoma"><span style="color: teal; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-US" class="ms__id5966">"Bring Them Back" campaign.</span></font></b><span lang="EN-GB"></span></div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-GB">&nbsp;</span></font></div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font color="black" size="4" face="Tahoma"><span style="color: black; font-family: Tahoma; font-size: 13.5pt;" class="ms__id5970">http://www.youtube.com/watch?v=k0_dN_gQmEg</span></font></div&gt; <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Calibri"><span style="font-family: Calibri; font-size: 12pt;" class="ms__id5977">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </div> </div> </blockquote> </td> </tr> </tbody></table> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;"> &nbsp;</span></font></div> </div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;"> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.animationfresh.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 25. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:18pt"><div>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 18pt;" class="ms__id5929"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id5931"><div id="yiv52535626"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id5937"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id5938"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id5939"> <div id="yiv52535626"> <style> <!– #yiv52535626 filtered {font-family:Tahoma;panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} #yiv52535626 filtered {font-family:Calibri;panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;} #yiv52535626 p.yiv52535626MsoNormal, #yiv52535626 li.yiv52535626MsoNormal, #yiv52535626 div.yiv52535626MsoNormal
  {margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";} #yiv52535626 a:link, #yiv52535626 span.yiv52535626MsoHyperlink
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv52535626 a:visited, #yiv52535626 span.yiv52535626MsoHyperlinkFollowed
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv52535626 span.yiv52535626EmailStyle17
  {font-family:Arial;color:navy;} #yiv52535626 filtered {margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;} #yiv52535626 div.yiv52535626Section1
  {} –> </style> <div> <div class="yiv52535626Section1"> <div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><b><font size="2" face="Tahoma"><span style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-GB" class="ms__id5946">Subject:</span></font></b><font size="2" face="Tahoma"><span style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt;" lang="EN-GB" class="ms__id5948"> Fwd: Big Ben Vs Acropolis</span></font><span lang="EN-GB"></span></div> </div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-GB"> &nbsp;</span></font></div> <div> <div> <div> <div> <table class="yiv52535626MsoNormalTable" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0"> <tbody><tr> <td style="padding: 0cm;" vAlign="top"> <blockquote style="border-width: medium medium medium 1.5pt; border-style: none none none solid; border-color: currentColor currentColor currentColor rgb(16, 16, 255); padding: 0cm 0cm 0cm 4pt; margin-top: 5pt; margin-bottom: 5pt; margin-left: 3.75pt;"> <div> <div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-GB"> &nbsp;</span></font></div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><b><font color="teal" size="2" face="Tahoma"><span style="color: teal; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-US" class="ms__id5958">Please take a look at and&nbsp;maybe</span></font></b><font color="teal" size="2" face="Arial"><span style="color: teal; font-family: Arial; font-size: 10pt;" lang="EN-US" class="ms__id5960">&nbsp;</span></font><b><font color="teal" size="2" face="Tahoma"><span style="color: teal; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-US" class="ms__id5962">contribute to the&nbsp;</span></font></b><font color="blue" size="2" face="Arial"><span style="color: blue; font-family: Arial; font-size: 10pt;" lang="EN-US" class="ms__id5964">&nbsp;</span></font><b><font color="teal" size="2" face="Tahoma"><span style="color: teal; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold;" lang="EN-US" class="ms__id5966">"Bring Them Back" campaign.</span></font></b><span lang="EN-GB"></span></div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;" lang="EN-GB">&nbsp;</span></font></div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font color="black" size="4" face="Tahoma"><span style="color: black; font-family: Tahoma; font-size: 13.5pt;" class="ms__id5970">http://www.youtube.com/watch?v=k0_dN_gQmEg</span></font></div&gt; <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-right: 0cm; margin-bottom: 5pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Calibri"><span style="font-family: Calibri; font-size: 12pt;" class="ms__id5977">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </div> </div> </blockquote> </td> </tr> </tbody></table> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;"> &nbsp;</span></font></div> </div> <div class="yiv52535626MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;"> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.animationfresh.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 26. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span></span></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19117"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19119"><div id="yiv1676710436"><div class="yiv1676710436gmail_quote"><div class="yiv1676710436gmail_quote"><div class="yiv1676710436gmail_quote"><div dir="ltr"><div dir="ltr"><div style="font-size: 12pt;"><div><div style="font-size: small; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;"> <font face="Calibri"></font><br><span><font face="Times New Roman">Οι Σκυλάνθρωποι. Τους Μισώ αλλά και τους Θαυμάζω!</font></span><br></div> </div><div style="font-family: verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19129"> <div style="font-family: verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19130"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19131"> <div> <div> <div> <div> <div> <blockquote style="margin: 0px 0px 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; border-left-color: rgb(204, 204, 204); border-left-width: 1px; border-left-style: solid;"> <div> <div> <div> <div> <div dir="ltr"> <div> <div dir="ltr"> <div> <div style="background: white;"><font size="3" face="Times New Roman">20 Φεβρουαρίου, 2012</font><br> <div style="background: white;"><font size="3"><font face="Times New Roman"><span style="background: yellow;">Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας,</span> η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. «Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνετε η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται». Για να κατανοήσει ο αναγνώστης τη δήλωση, η Ελβετίδα κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό: «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»! Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε "ψυχικά καταπιεσμένη" γιατί "Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες"! Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου! Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "<b><span style="color: red;">Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων</span></b>"!</font></font></div> <div style="background: white;"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;" lang="EN-US"><font face="Times New Roman"></font></span>&nbsp;</div> <div><font size="3" face="Times New Roman">Αυτά όλα καταστάλαζαν στα βάθη της ψυχής της Ελβετίδας «<b><span style="color: red;">ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό</span></b>»! Και η συνέχεια: «Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από ‘δω, Στέφανος ο Αθηναίος από ‘κει. Δεν μπορούσα ν’ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προέλευσης! Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό! Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χυμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα μ’ όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα! . Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό και εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! . η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος! Για αυτό παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!</font></div> <div><span style="color: white;"><font size="3"><font face="Times New Roman">__._,_.___</font></font></span></div></div></div></div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div></blockquote></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div> <div>&nbsp;</div></div> <br><br></div></div></div></div></div></div> </div><br> </div><br> </div><br> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.smileysworth.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 27. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span></span></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19117"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19119"><div id="yiv1676710436"><div class="yiv1676710436gmail_quote"><div class="yiv1676710436gmail_quote"><div class="yiv1676710436gmail_quote"><div dir="ltr"><div dir="ltr"><div style="font-size: 12pt;"><div><div style="font-size: small; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;"> <font face="Calibri"></font><br><span><font face="Times New Roman">Οι Σκυλάνθρωποι. Τους Μισώ αλλά και τους Θαυμάζω!</font></span><br></div> </div><div style="font-family: verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19129"> <div style="font-family: verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19130"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id19131"> <div> <div> <div> <div> <div> <blockquote style="margin: 0px 0px 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; border-left-color: rgb(204, 204, 204); border-left-width: 1px; border-left-style: solid;"> <div> <div> <div> <div> <div dir="ltr"> <div> <div dir="ltr"> <div> <div style="background: white;"><font size="3" face="Times New Roman">20 Φεβρουαρίου, 2012</font><br> <div style="background: white;"><font size="3"><font face="Times New Roman"><span style="background: yellow;">Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας,</span> η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. «Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνετε η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται». Για να κατανοήσει ο αναγνώστης τη δήλωση, η Ελβετίδα κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό: «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»! Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε "ψυχικά καταπιεσμένη" γιατί "Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες"! Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου! Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "<b><span style="color: red;">Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων</span></b>"!</font></font></div> <div style="background: white;"><span style="color: rgb(31, 73, 125); font-size: 11pt;" lang="EN-US"><font face="Times New Roman"></font></span>&nbsp;</div> <div><font size="3" face="Times New Roman">Αυτά όλα καταστάλαζαν στα βάθη της ψυχής της Ελβετίδας «<b><span style="color: red;">ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό</span></b>»! Και η συνέχεια: «Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από ‘δω, Στέφανος ο Αθηναίος από ‘κει. Δεν μπορούσα ν’ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προέλευσης! Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό! Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χυμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα μ’ όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα! . Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό και εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! . η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος! Για αυτό παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!</font></div> <div><span style="color: white;"><font size="3"><font face="Times New Roman">__._,_.___</font></font></span></div></div></div></div></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div></div></div></blockquote></div></div></div> <div>&nbsp;</div></div> <div>&nbsp;</div></div> <br><br></div></div></div></div></div></div> </div><br> </div><br> </div><br> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.smileysworth.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 28. Elena

  Can you take the lead of this country? Yes people are changing, some of us have already done it but we need leaders. We need leaders to walk together. Can you join? In political level I mean. I dont think so and between us I dont blame you. So, I hardly see any chance here. Thank you very much anyway

  Reply
 29. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var>Ειμαι&nbsp; 52&nbsp; ετων , τα&nbsp; παιδια μου&nbsp; σχεδον&nbsp; εχουν&nbsp; τελειωσει&nbsp; σπουδες&nbsp; και&nbsp;&nbsp; απο&nbsp; την&nbsp; ημερα&nbsp; που&nbsp; ακουσα&nbsp; τον κ.Οικονομιδη&nbsp; καταλαβα τι&nbsp; λειπει&nbsp; απο&nbsp; την Ελλαδα</span></div><div><span>Δεν&nbsp; λειπουν&nbsp; χρηματα- λειπουν Ελληνες&nbsp; με&nbsp; γνωση&nbsp; και&nbsp; αγαπη&nbsp; για&nbsp; τον&nbsp; τοπο&nbsp; που&nbsp; εχουν&nbsp; ζησει -σπουδασει- δουλεψει&nbsp;&nbsp;. σε&nbsp; ανεπτυγμενες&nbsp; χωρες&nbsp; στο εξωτερικο.Και&nbsp; οχι&nbsp; Ξενους&nbsp; υπαλληλους&nbsp;&nbsp; αλλων&nbsp;&nbsp; χωρων.&nbsp; Ειναι&nbsp; ντροπη&nbsp; μας&nbsp; με&nbsp; τοσους&nbsp; επιστημονες&nbsp; στο&nbsp; εξωτερικο&nbsp; που&nbsp;&nbsp; θριαμβεβουν&nbsp; με&nbsp; το&nbsp; μυαλο τους</span></div><div><span>στα&nbsp; ξενα&nbsp; πανεπιστημια&nbsp; και&nbsp; επιχειρησεις,&nbsp; να&nbsp; εισαγουμε&nbsp; υπαλληλους&nbsp; για&nbsp; να&nbsp; μας σωσουν&nbsp;.</span></div><div>Ευχαριστως&nbsp; θα&nbsp; εργαζομουν&nbsp; χωρις&nbsp; χρηματα&nbsp; κοντα&nbsp; σε&nbsp; ομαδα&nbsp; Ελληνων&nbsp; με&nbsp; γνωση&nbsp; και&nbsp; ορεξη&nbsp; να&nbsp; γινουν&nbsp; Leader&nbsp;&nbsp; σ αυτον&nbsp; τον τοπο</div><div>και&nbsp; λεω&nbsp; ομαδα&nbsp; διοτι&nbsp; δεν&nbsp;&nbsp; μας&nbsp; χρειαζετε&nbsp; λατρεια&nbsp;&nbsp; σε&nbsp; μεμονομενα&nbsp; προσωπα&nbsp;,αυτο&nbsp; δυστυχως&nbsp; το&nbsp; ζουμε&nbsp; πολλα&nbsp; χρονια&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </div><div>Μας&nbsp; χρειαζετε&nbsp;&nbsp; αξιοκρατια&nbsp; οπου&nbsp; πρεπει&nbsp;&nbsp; και&nbsp; ομαδικη&nbsp; δουλεια&nbsp; οπου&nbsp; πρεπει</div><div>&nbsp;</div><div>οπως&nbsp; και&nbsp; να&nbsp; εχει&nbsp;&nbsp;&nbsp; σας&nbsp; ευχαριστω&nbsp;&nbsp; που&nbsp;&nbsp; διαβασατε&nbsp;&nbsp; τις&nbsp; σκεψεις&nbsp;&nbsp; μου<br></div>&nbsp; <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15120"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15124"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> Posterous &lt;</div></div></div></div></body></html>

  Reply
 30. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span><var id="yui-ie-cursor"></var>Ειμαι&nbsp; 52&nbsp; ετων , τα&nbsp; παιδια μου&nbsp; σχεδον&nbsp; εχουν&nbsp; τελειωσει&nbsp; σπουδες&nbsp; και&nbsp;&nbsp; απο&nbsp; την&nbsp; ημερα&nbsp; που&nbsp; ακουσα&nbsp; τον κ.Οικονομιδη&nbsp; καταλαβα τι&nbsp; λειπει&nbsp; απο&nbsp; την Ελλαδα</span></div><div><span>Δεν&nbsp; λειπουν&nbsp; χρηματα- λειπουν Ελληνες&nbsp; με&nbsp; γνωση&nbsp; και&nbsp; αγαπη&nbsp; για&nbsp; τον&nbsp; τοπο&nbsp; που&nbsp; εχουν&nbsp; ζησει -σπουδασει- δουλεψει&nbsp;&nbsp;. σε&nbsp; ανεπτυγμενες&nbsp; χωρες&nbsp; στο εξωτερικο.Και&nbsp; οχι&nbsp; Ξενους&nbsp; υπαλληλους&nbsp;&nbsp; αλλων&nbsp;&nbsp; χωρων.&nbsp; Ειναι&nbsp; ντροπη&nbsp; μας&nbsp; με&nbsp; τοσους&nbsp; επιστημονες&nbsp; στο&nbsp; εξωτερικο&nbsp; που&nbsp;&nbsp; θριαμβεβουν&nbsp; με&nbsp; το&nbsp; μυαλο τους</span></div><div><span>στα&nbsp; ξενα&nbsp; πανεπιστημια&nbsp; και&nbsp; επιχειρησεις,&nbsp; να&nbsp; εισαγουμε&nbsp; υπαλληλους&nbsp; για&nbsp; να&nbsp; μας σωσουν&nbsp;.</span></div><div>Ευχαριστως&nbsp; θα&nbsp; εργαζομουν&nbsp; χωρις&nbsp; χρηματα&nbsp; κοντα&nbsp; σε&nbsp; ομαδα&nbsp; Ελληνων&nbsp; με&nbsp; γνωση&nbsp; και&nbsp; ορεξη&nbsp; να&nbsp; γινουν&nbsp; Leader&nbsp;&nbsp; σ αυτον&nbsp; τον τοπο</div><div>και&nbsp; λεω&nbsp; ομαδα&nbsp; διοτι&nbsp; δεν&nbsp;&nbsp; μας&nbsp; χρειαζετε&nbsp; λατρεια&nbsp;&nbsp; σε&nbsp; μεμονομενα&nbsp; προσωπα&nbsp;,αυτο&nbsp; δυστυχως&nbsp; το&nbsp; ζουμε&nbsp; πολλα&nbsp; χρονια&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </div><div>Μας&nbsp; χρειαζετε&nbsp;&nbsp; αξιοκρατια&nbsp; οπου&nbsp; πρεπει&nbsp;&nbsp; και&nbsp; ομαδικη&nbsp; δουλεια&nbsp; οπου&nbsp; πρεπει</div><div>&nbsp;</div><div>οπως&nbsp; και&nbsp; να&nbsp; εχει&nbsp;&nbsp;&nbsp; σας&nbsp; ευχαριστω&nbsp;&nbsp; που&nbsp;&nbsp; διαβασατε&nbsp;&nbsp; τις&nbsp; σκεψεις&nbsp;&nbsp; μου<br></div>&nbsp; <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15120"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15124"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <b><span style="font-weight: bold;">Απο:</span></b> Posterous &lt;</div></div></div></div></body></html>

  Reply
 31. anonymous

  Cold wisdom, common sense balancing an authentic, attendant spirit. Simplicity, goodness and care, source of happiness, not complexity.

  Reply
 32. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><br>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id8699"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id8704"><div id="yiv1389528809"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; font-size: 12pt;" class="ms__id8710"><div class="yiv1389528809gmail_quote"> <div> <div dir="ltr"><wbr>&nbsp;<wbr> <div> <div></div> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <wbr><wbr> <div> <div><span style=’color: rgb(31, 73, 125); font-family: "sans-serif"; font-size: 11pt;’ class="ms__id8711">&nbsp;</span></div> <div><span style=’color: rgb(31, 73, 125); font-family: "sans-serif"; font-size: 11pt;’ class="ms__id8712">&nbsp;</span></div> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"></td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> <div style="margin-bottom: 0pt;">&nbsp;</div></div></div></div></div></div><wbr></div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.topamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 33. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><br>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id8699"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id8704"><div id="yiv1389528809"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; font-size: 12pt;" class="ms__id8710"><div class="yiv1389528809gmail_quote"> <div> <div dir="ltr"><wbr>&nbsp;<wbr> <div> <div></div> <div style="margin: 5px 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 0px; line-height: 0; font-size: 0px;" class="hr" contentEditable="false" readonly="true"></div> <wbr><wbr> <div> <div><span style=’color: rgb(31, 73, 125); font-family: "sans-serif"; font-size: 11pt;’ class="ms__id8711">&nbsp;</span></div> <div><span style=’color: rgb(31, 73, 125); font-family: "sans-serif"; font-size: 11pt;’ class="ms__id8712">&nbsp;</span></div> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"></td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> <div style="margin-bottom: 0pt;">&nbsp;</div></div></div></div></div></div><wbr></div></div></div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.topamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 34. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><br>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15556"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15558"><div id="yiv1607182847"><div class="yiv1607182847gmail_quote"><div class="yiv1607182847gmail_quote"><div><div dir="ltr"><div><div style="font-family: bookman old style, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15564"><div><div><div style="font-family: bookman old style, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15565"><div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=nA3LtXnNIto&quot; rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nA3LtXnNIto</a><var id="yui-ie-cursor"></var></div> <div>&nbsp;</div><div><font size="4"><font face="bookman old style, new york, times, serif"><i><b><font color="#0080ff"><font color="#0000ff"></font></font></b></i></font></font>&nbsp;</div><div><br></div> </div></div></div></div> </div>

  </div></div> </div><br> </div><br> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.topamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 35. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><br>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15556"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15558"><div id="yiv1607182847"><div class="yiv1607182847gmail_quote"><div class="yiv1607182847gmail_quote"><div><div dir="ltr"><div><div style="font-family: bookman old style, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15564"><div><div><div style="font-family: bookman old style, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id15565"><div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=nA3LtXnNIto&quot; rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nA3LtXnNIto</a><var id="yui-ie-cursor"></var></div> <div>&nbsp;</div><div><font size="4"><font face="bookman old style, new york, times, serif"><i><b><font color="#0080ff"><font color="#0000ff"></font></font></b></i></font></font>&nbsp;</div><div><br></div> </div></div></div></div> </div>

  </div></div> </div><br> </div><br> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.topamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 36. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><font size="2" face="Arial"><br>&nbsp;</font></div>&nbsp; <br><div id="yiv2000443168"><div class="yiv2000443168gmail_quote"><br><br><br> <div><div dir="ltr"> <br><br>

  </div></div> </div><br> </div><br><br> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.bestcomical.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 37. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><font size="2" face="Arial"><br>&nbsp;</font></div>&nbsp; <br><div id="yiv2000443168"><div class="yiv2000443168gmail_quote"><br><br><br> <div><div dir="ltr"> <br><br>

  </div></div> </div><br> </div><br><br> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.bestcomical.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 38. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><br>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id30074"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id30076"><div id="yiv1371989433"><div class="yiv1371989433gmail_quote"><div><div dir="ltr"><div><a href="http://www.asxetos.gr/Multimedia/PlayVideo/TabId/205/VideoId/506/—-.aspx&quot; rel="nofollow" target="_blank">http://www.asxetos.gr/Multimedia/PlayVideo/TabId/205/VideoId/506/—-.aspx</a></div&gt;

  </div></div> </div><br> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.wowwinks.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 39. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><br>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id30074"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id30076"><div id="yiv1371989433"><div class="yiv1371989433gmail_quote"><div><div dir="ltr"><div><a href="http://www.asxetos.gr/Multimedia/PlayVideo/TabId/205/VideoId/506/—-.aspx&quot; rel="nofollow" target="_blank">http://www.asxetos.gr/Multimedia/PlayVideo/TabId/205/VideoId/506/—-.aspx</a></div&gt;

  </div></div> </div><br> </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.wowwinks.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 40. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28360"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28362"><div id="yiv707135258"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id28368"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28369"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28370"> <div id="yiv707135258"> <style> <!– #yiv707135258 filtered {font-family:Tahoma;panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} #yiv707135258 filtered {font-family:Times;panose-1:2 2 6 3 5 4 5 2 3 4;} #yiv707135258 p.yiv707135258MsoNormal, #yiv707135258 li.yiv707135258MsoNormal, #yiv707135258 div.yiv707135258MsoNormal
  {margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";} #yiv707135258 a:link, #yiv707135258 span.yiv707135258MsoHyperlink
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv707135258 a:visited, #yiv707135258 span.yiv707135258MsoHyperlinkFollowed
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv707135258 p
  {margin-right:0cm;margin-left:0cm;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";} #yiv707135258 span.yiv707135258EmailStyle24
  {font-family:Arial;color:navy;} #yiv707135258 filtered {margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;} #yiv707135258 div.yiv707135258Section1
  {} –> </style> <div><div class="yiv707135258Section1"><div class="yiv707135258MsoNormal"><var id="yui-ie-cursor"></var>&nbsp;</div><div><div id="yiv707135258"><div><div><div id="yiv707135258yui_3_2_0_17_133296121869856"><div><div id="yiv707135258"><div><div><div><div id="yiv707135258yui_3_2_0_17_1332961218698978"><div id="yiv707135258"><div><div><div><div><div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><span class="yiv707135258yui320171332961218698915"><font color="black" size="2" face="Arial"><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: 10pt;" class="ms__id28424">&nbsp;</span></font></span><font color="black" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times;" class="ms__id28426"></span></font></div> </div> </div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396ecxyiv423235920"> <div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396ecxyiv423235920"> <div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396ecxyiv423235920"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-bottom: 5pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-bottom: 5pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="margin-right: 7.5pt; margin-left: 7.5pt;"> <table style="width: 100%;" class="yiv707135258MsoNormalTable" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"><br> &nbsp;<br> <b><span style="font-weight: bold;">ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. <br> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! </span></b></span></font><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div> <div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><b><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt; font-weight: bold;">ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ&nbsp; ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ.<br> &nbsp;<br> ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ!<br> Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΝΟΜΙΚΟ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.<br> ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΤΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.&nbsp; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!</span></font></b></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:<br> «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.&nbsp; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.<br> ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!&nbsp; ΑΟL&nbsp; ΚΑΙ ΙΝΤΕL ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ!!!<br> ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η PEPSI COLA&nbsp; ΜΕ ΤΗΝ GENERAL ELECTRIC.</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΑΣΤΕΙΟ. Ο BILL GATES ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.&nbsp; ΕΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ.<br> &nbsp;<br> ΤΑ WINDOWS ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ&nbsp; ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.&nbsp; ΟΙ MICROSOFT&nbsp; ΚΑΙ&nbsp; AOL ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Ε-MAIL ΚΕΙΜΕΝΟΥ.<br> &nbsp;<br> ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, Η MICROSOFT ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.. ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΙΠΟΙΗΣΗ Η MICROSOFT ΠΛΗΡΩΝΕΙ 245 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 243 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Η MICROSOFT ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 241 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MICROSOFT ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ. </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΣΑΝ ΑΠΑΤΗ ΑΛΛΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, Η MICROSOFT ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 24.800 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ.&nbsp; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.&nbsp; ΓΙΑ ΤΟΝ BILL GATES ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.&nbsp; <br> ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΎΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.<br> ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 10.000 ΕΥΡΩ.<br> ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΟΣ!</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΕΔΩ, ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ.&nbsp; ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΦΘΑΝΕ ΤΟ 4.324,44 ΕΥΡΩ.&nbsp; <br> Η ΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 4.523,23 ΕΥΡΩ. <br> ΟΙ ΑΟL ΚΑΙ ΙΝΤΕL ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ.</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΑΦΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ&nbsp; ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΑΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.<br> ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.<br> ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΑΤΗΣΤΕ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ»&nbsp; (FORWARD<br> ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!<br> &nbsp;<br> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 85.521,25 ? ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!<br> ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕ 60.000? !!!!<br> ΚΑΝΤΕ ΤΟ…ΑΞΙΖΕΙ!!! </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">*************************<br> ΕΛΒΑΛ Α.Ε<br> 57ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ <br> 32011 ΟΙΝΟΦΥΤΑ <br> ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ<br> tel : +30 22620 53685<br> fax : +30 22620 53677<br> url : http ://<a href="http://www.elval.gr/&quot; rel="nofollow" target="_blank">www.elval.gr</a> &lt;http://www.elval.gr/&gt;<br&gt; e-mail : <a href="mailto:lmpasdekis@elval.vionet.gr%3Cmailto:lmpasdekis@elval.vionet….gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:lmpasdekis@elval.vionet.gr%3Cmailto:lmpasdekis@elval.vionet….gr">mailto:lmpasdekis@elval.vionet.gr%3Cmailto:lmpasdekis@elval.vionet….gr</a>&gt;&nbsp;&nbsp; </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"><br> Paidia einai alh8eia x8es mou hr8e mia epitagh me 5500e!!!!! <br> Empros kante to! </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">Xristina&nbsp;&nbsp; </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">Sorry για το πρήξιμο αλλά χρειάζομαι απελπισμένα το χρήμα και δε ρισκάρω να μην το στείλω σε όποιον φίλο και γνωστό μιλάει Ελληνικά.&nbsp;&nbsp; <br> _____ </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">είναι αλήθεια και εμένα μου ήρθε μια επιταγή 16000 ?<br> και ?ετά ?ου έστειλαν και άλλη!&nbsp; </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">From: ειρηνη ?πουκη &lt;<a href="mailto:bouki11@yahoo.gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:bouki11@yahoo.gr">mailto:bouki11@yahoo.gr</a>&gt;<br> To: <a href="mailto:lamda@pantechniki.gr%3Cmailto:lamda@pantechniki.gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:lamda@pantechniki.gr%3Cmailto:lamda@pantechniki.gr">mailto:lamda@pantechniki.gr%3Cmailto:lamda@pantechniki.gr</a>&gt;<br> Sent: Monday, April 23, 2007 2:11 PM</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">EGW EKANA TO LATHOS KAI TO ESTEILA MONO SE DYO ATOMA THN PRWTH FORA KAI MOY ESTEILAN EKEI POY DEN TO PERIMENA (META APO EPIKOINWNIA) EPITAGH 733E!!!<br> ETSI APOFASISA NA TO KSANASTEILW, SE ARKETOYS AYTH THN FORA…. KAI OTI PROKYPSEI….. </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"><br> ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 6.440 ΕΥΡΩ !!!</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!&nbsp;&nbsp; <br> &nbsp;<br> Μυρτώ Μπιρλιράκη<br> αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">Μ.Αλεξάνδρου 19<br> 17121&nbsp; Ν.Σμύρνη<br> Τ/F&nbsp; 210 9349813<br> <a href="mailto:mbirliraki@gmail.com" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:mbirliraki@gmail.com">mbirliraki@gmail.com</a></span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </td> </tr> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%;" class="yiv707135258MsoNormalTable" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"> <div style="text-align: center;" class="yiv707135258MsoNormal" align="center"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </td> </tr> </tbody></table> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;"></span></font></div> </td> </tr> </tbody></table> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28544">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </blockquote> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </blockquote> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28547">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28550">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28554">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28557">ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ Αυτό το μήνυμα και τυχόν συνημμένα σε αυτό αρχεία (το μήνυμα) είναι εμπιστευτικά και απόρρητα και απευθύνονται μόνο στους σκοπούμενους παραλήπτες. Σε περίπτωση που λάβετε αυτό το μήνυμα χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε (μαζί με τα συνημμένα σε αυτό αρχεία), χωρίς να το αντιγράψετε, να το προωθήσετε σε τρίτους ή να το ανοίξετε και να ειδοποιήσετε άμεσα τον αποστολέα. Απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή διάδοση ή κοινοποίηση σε τρίτους του συνόλου ή μέρους του μηνύματος αυτού. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) είναι δεκτικά αλλοίωσης. Η GENIKI Bank και/ή οι θυγατρικές της ή οι συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις και/ή οι εταιρείες του Ομίλου της SOCIETE GENERALE (της μητρικής της εταιρείας) δεν θα ευθύνονται για αυτό το μήνυμα στην περίπτωση αλλοίωσης, μεταβολής ή παραποίησης του, ούτε θα υπέχουν ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή αλλοίωση ή άλλη ζημία στα δεδομένα ή στο συστημά σας, οφειλόμενη σε χρήση δεδομένων που είτε περιέχονται στο μήνυμα αυτό είτε μεταδόθηκαν με αυτό.<br> <br> CONFIDENTIALITY WARNING – DISCLAIMER<br> This message and any attachments (the "message") are confidential and intended solely for the addressees. If you receive this message without being the addressee, please delete it (together with any attachment) without copying, forwarding or opening it and immediately notify the sender. Any unauthorized use or dissemination or disclosure, either whole or partial, is prohibited. E-mails are susceptible to alteration. Neither GENIKI Bank nor any of its subsidiaries or affiliates, nor any entity of SOCIETE GENERALE GROUP (its mother company) shall be liable for the message if altered, changed or falsified, nor shall they bear any responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this message.</span></font></div> </div> </div> </div> </div> <div style="background: white; margin-bottom: 12pt;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28560"> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="background: white; margin-bottom: 12pt;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div></div></div><img src="cid:1.3154190103@web24804.mail.ird.yahoo.com"><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.freshfeature.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 41. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28360"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28362"><div id="yiv707135258"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id28368"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28369"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id28370"> <div id="yiv707135258"> <style> <!– #yiv707135258 filtered {font-family:Tahoma;panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} #yiv707135258 filtered {font-family:Times;panose-1:2 2 6 3 5 4 5 2 3 4;} #yiv707135258 p.yiv707135258MsoNormal, #yiv707135258 li.yiv707135258MsoNormal, #yiv707135258 div.yiv707135258MsoNormal
  {margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";} #yiv707135258 a:link, #yiv707135258 span.yiv707135258MsoHyperlink
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv707135258 a:visited, #yiv707135258 span.yiv707135258MsoHyperlinkFollowed
  {color:blue;text-decoration:underline;} #yiv707135258 p
  {margin-right:0cm;margin-left:0cm;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";} #yiv707135258 span.yiv707135258EmailStyle24
  {font-family:Arial;color:navy;} #yiv707135258 filtered {margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;} #yiv707135258 div.yiv707135258Section1
  {} –> </style> <div><div class="yiv707135258Section1"><div class="yiv707135258MsoNormal"><var id="yui-ie-cursor"></var>&nbsp;</div><div><div id="yiv707135258"><div><div><div id="yiv707135258yui_3_2_0_17_133296121869856"><div><div id="yiv707135258"><div><div><div><div id="yiv707135258yui_3_2_0_17_1332961218698978"><div id="yiv707135258"><div><div><div><div><div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><span class="yiv707135258yui320171332961218698915"><font color="black" size="2" face="Arial"><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: 10pt;" class="ms__id28424">&nbsp;</span></font></span><font color="black" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times;" class="ms__id28426"></span></font></div> </div> </div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396ecxyiv423235920"> <div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396ecxyiv423235920"> <div> <div> <div> <div> <div id="yiv707135258ecxyiv1451667396ecxyiv423235920"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-bottom: 5pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <blockquote style="margin-top: 5pt; margin-bottom: 5pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="margin-right: 7.5pt; margin-left: 7.5pt;"> <table style="width: 100%;" class="yiv707135258MsoNormalTable" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"><br> &nbsp;<br> <b><span style="font-weight: bold;">ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. <br> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! </span></b></span></font><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div> <div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><b><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt; font-weight: bold;">ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ&nbsp; ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ.<br> &nbsp;<br> ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ!<br> Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΝΟΜΙΚΟ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.<br> ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΤΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.&nbsp; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!</span></font></b></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:<br> «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.&nbsp; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.<br> ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!&nbsp; ΑΟL&nbsp; ΚΑΙ ΙΝΤΕL ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ!!!<br> ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η PEPSI COLA&nbsp; ΜΕ ΤΗΝ GENERAL ELECTRIC.</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΑΣΤΕΙΟ. Ο BILL GATES ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.&nbsp; ΕΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ.<br> &nbsp;<br> ΤΑ WINDOWS ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ&nbsp; ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.&nbsp; ΟΙ MICROSOFT&nbsp; ΚΑΙ&nbsp; AOL ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Ε-MAIL ΚΕΙΜΕΝΟΥ.<br> &nbsp;<br> ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, Η MICROSOFT ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.. ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΙΠΟΙΗΣΗ Η MICROSOFT ΠΛΗΡΩΝΕΙ 245 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 243 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Η MICROSOFT ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 241 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MICROSOFT ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ. </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΣΑΝ ΑΠΑΤΗ ΑΛΛΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, Η MICROSOFT ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 24.800 ΕΥΡΩ.&nbsp; ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ.&nbsp; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.&nbsp; ΓΙΑ ΤΟΝ BILL GATES ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.&nbsp; <br> ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΎΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.<br> ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 10.000 ΕΥΡΩ.<br> ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΟΣ!</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΕΔΩ, ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ.&nbsp; ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΦΘΑΝΕ ΤΟ 4.324,44 ΕΥΡΩ.&nbsp; <br> Η ΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 4.523,23 ΕΥΡΩ. <br> ΟΙ ΑΟL ΚΑΙ ΙΝΤΕL ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ.</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΑΦΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ&nbsp; ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΑΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.<br> ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.<br> ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΑΤΗΣΤΕ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ»&nbsp; (FORWARD<br> ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!<br> &nbsp;<br> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 85.521,25 ? ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!<br> ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕ 60.000? !!!!<br> ΚΑΝΤΕ ΤΟ…ΑΞΙΖΕΙ!!! </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">*************************<br> ΕΛΒΑΛ Α.Ε<br> 57ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ <br> 32011 ΟΙΝΟΦΥΤΑ <br> ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ<br> tel : +30 22620 53685<br> fax : +30 22620 53677<br> url : http ://<a href="http://www.elval.gr/&quot; rel="nofollow" target="_blank">www.elval.gr</a> &lt;http://www.elval.gr/&gt;<br&gt; e-mail : <a href="mailto:lmpasdekis@elval.vionet.gr%3Cmailto:lmpasdekis@elval.vionet….gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:lmpasdekis@elval.vionet.gr%3Cmailto:lmpasdekis@elval.vionet….gr">mailto:lmpasdekis@elval.vionet.gr%3Cmailto:lmpasdekis@elval.vionet….gr</a>&gt;&nbsp;&nbsp; </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"><br> Paidia einai alh8eia x8es mou hr8e mia epitagh me 5500e!!!!! <br> Empros kante to! </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">Xristina&nbsp;&nbsp; </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">Sorry για το πρήξιμο αλλά χρειάζομαι απελπισμένα το χρήμα και δε ρισκάρω να μην το στείλω σε όποιον φίλο και γνωστό μιλάει Ελληνικά.&nbsp;&nbsp; <br> _____ </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">είναι αλήθεια και εμένα μου ήρθε μια επιταγή 16000 ?<br> και ?ετά ?ου έστειλαν και άλλη!&nbsp; </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">From: ειρηνη ?πουκη &lt;<a href="mailto:bouki11@yahoo.gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:bouki11@yahoo.gr">mailto:bouki11@yahoo.gr</a>&gt;<br> To: <a href="mailto:lamda@pantechniki.gr%3Cmailto:lamda@pantechniki.gr" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:lamda@pantechniki.gr%3Cmailto:lamda@pantechniki.gr">mailto:lamda@pantechniki.gr%3Cmailto:lamda@pantechniki.gr</a>&gt;<br> Sent: Monday, April 23, 2007 2:11 PM</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">EGW EKANA TO LATHOS KAI TO ESTEILA MONO SE DYO ATOMA THN PRWTH FORA KAI MOY ESTEILAN EKEI POY DEN TO PERIMENA (META APO EPIKOINWNIA) EPITAGH 733E!!!<br> ETSI APOFASISA NA TO KSANASTEILW, SE ARKETOYS AYTH THN FORA…. KAI OTI PROKYPSEI….. </span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"><br> ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 6.440 ΕΥΡΩ !!!</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!&nbsp;&nbsp; <br> &nbsp;<br> Μυρτώ Μπιρλιράκη<br> αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;">Μ.Αλεξάνδρου 19<br> 17121&nbsp; Ν.Σμύρνη<br> Τ/F&nbsp; 210 9349813<br> <a href="mailto:mbirliraki@gmail.com" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:mbirliraki@gmail.com">mbirliraki@gmail.com</a></span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </td> </tr> <tr> <td style="padding: 1.5pt; width: 100%;" width="100%"> <table style="width: 100%;" class="yiv707135258MsoNormalTable" border="0" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="padding: 0cm; width: 100%;" width="100%"> <div> <div> <div> <div> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </td> <td style="padding: 0cm;" vAlign="bottom"> <div style="text-align: center;" class="yiv707135258MsoNormal" align="center"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></font></div> </td> </tr> </tbody></table> <div class="yiv707135258MsoNormal"><font size="3" face="Times New Roman"><span style="font-size: 12pt;"></span></font></div> </td> </tr> </tbody></table> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28544">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </blockquote> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </blockquote> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28547">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28550">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="margin-bottom: 12pt;"> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28554">&nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="background: white;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28557">ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ Αυτό το μήνυμα και τυχόν συνημμένα σε αυτό αρχεία (το μήνυμα) είναι εμπιστευτικά και απόρρητα και απευθύνονται μόνο στους σκοπούμενους παραλήπτες. Σε περίπτωση που λάβετε αυτό το μήνυμα χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε (μαζί με τα συνημμένα σε αυτό αρχεία), χωρίς να το αντιγράψετε, να το προωθήσετε σε τρίτους ή να το ανοίξετε και να ειδοποιήσετε άμεσα τον αποστολέα. Απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή διάδοση ή κοινοποίηση σε τρίτους του συνόλου ή μέρους του μηνύματος αυτού. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) είναι δεκτικά αλλοίωσης. Η GENIKI Bank και/ή οι θυγατρικές της ή οι συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις και/ή οι εταιρείες του Ομίλου της SOCIETE GENERALE (της μητρικής της εταιρείας) δεν θα ευθύνονται για αυτό το μήνυμα στην περίπτωση αλλοίωσης, μεταβολής ή παραποίησης του, ούτε θα υπέχουν ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή αλλοίωση ή άλλη ζημία στα δεδομένα ή στο συστημά σας, οφειλόμενη σε χρήση δεδομένων που είτε περιέχονται στο μήνυμα αυτό είτε μεταδόθηκαν με αυτό.<br> <br> CONFIDENTIALITY WARNING – DISCLAIMER<br> This message and any attachments (the "message") are confidential and intended solely for the addressees. If you receive this message without being the addressee, please delete it (together with any attachment) without copying, forwarding or opening it and immediately notify the sender. Any unauthorized use or dissemination or disclosure, either whole or partial, is prohibited. E-mails are susceptible to alteration. Neither GENIKI Bank nor any of its subsidiaries or affiliates, nor any entity of SOCIETE GENERALE GROUP (its mother company) shall be liable for the message if altered, changed or falsified, nor shall they bear any responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this message.</span></font></div> </div> </div> </div> </div> <div style="background: white; margin-bottom: 12pt;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times"><span style="color: black; font-family: Times; font-size: 12pt;" class="ms__id28560"> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> <div style="background: white; margin-bottom: 12pt;" class="yiv707135258MsoNormal"><font color="black" size="3" face="Times New Roman"><span style="color: black; font-size: 12pt;"> &nbsp;</span></font></div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div></div></div><img src="cid:1.3154190103@web24804.mail.ird.yahoo.com"><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.freshfeature.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 42. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21019"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21021"> <br><div id="yiv1563048919"> <style></style> <div> <div>&nbsp;</div><a href="http://www.flixxy.com/awesome-people-and-amazing-animals.htm&quot; rel="nofollow" target="_blank">http://www.flixxy.com/awesome-people-and-amazing-animals.htm</a></div&gt; </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.niceamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 43. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div>&nbsp;</div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21019"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id21021"> <br><div id="yiv1563048919"> <style></style> <div> <div>&nbsp;</div><a href="http://www.flixxy.com/awesome-people-and-amazing-animals.htm&quot; rel="nofollow" target="_blank">http://www.flixxy.com/awesome-people-and-amazing-animals.htm</a></div&gt; </div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.niceamusing.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 44. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><font style="font-size: 12pt;" color="#002060" size="3" face="Times New Roman"><b><br></b></font><wbr><wbr></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153360"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153362"><div id="yiv115239513"><div class="yiv115239513gmail_quote"><div class="yiv115239513HOEnZb"><div class="yiv115239513h5"><div class="yiv115239513gmail_quote"><div class="yiv115239513gmail_quote"><div><div dir="ltr"><div><div dir="ltr"><div><div><div><div><div><div style="font-size: 12pt;"> <div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153370"><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153371"><div style="font-size: 12pt;"> <div><div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153373"><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153374"><div style="font-size: 12pt;"> <div><div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153376"><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153377"><div style="font-size: 12pt;"> <div><div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153379"> <div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153380"> <div style="font-size: 12pt;"> <div> <div> <div> <div lang="EL"> <div> <div> <div> <div><u></u><u></u>&nbsp;</div></div></div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div><span><font color="#888888"></font></span><span><font color="#888888"></font></span> <span><font color="#888888"> </font></span><table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="3" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0.75pt; width: 99.68%;" width="99%"> <div> <div> <div><b><span style="color: rgb(0, 112, 192); font-size: 30pt;">Η καλύτερη φωτογραφία</span></b><b><span style="color: rgb(0, 112, 192); font-size: 24pt;"> της χρονιάς ! ! <br></span></b>&nbsp; <b><span style="font-size: 16pt;">Το αρσενικό σπουργίτι είναι αυτό ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με τις γκρι ‘πιτσιλιές’ κάτω από τον λαιμό ! ! <br></span></b>&nbsp; <img alt="Περιγραφή: Σ" src="cid:1.3244740836@web24805.mail.ird.yahoo.com" width="821" height="569"> &nbsp; <b><span style="color: rgb(192, 0, 0); font-size: 20pt;">Ακόμα</span></b><b><span style="color: rgb(192, 0, 0); font-size: 18pt;"> και τα πουλιά έχουν το ίδιο πρόβλημα </span></b><span style="color: blue; font-size: 18pt;">&nbsp;</span><b><span style="color: rgb(192, 0, 0); font-size: 18pt;">…</span></b><span style="color: blue; font-size: 18pt;">&nbsp;</span><u></u><u></u></div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><u></u><u></u>&nbsp;</div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><u></u><u></u>&nbsp;</div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><u></u><u></u>&nbsp;</div></div> <div> <div><b><span style="font-size: 14pt;">ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ ,ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ</span></b><b><span style="font-size: 10pt;">.</span></b><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><u></u><u></u></font></span></font></span></font></span></font></span></div> <span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"></font></span></font></span></font></span></div><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><span style="color: rgb(136, 136, 136);"><u></u><u></u></span>&nbsp;</div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><span style="color: rgb(136, 136, 136);"><u></u><u></u></span>&nbsp;</div></div></font></span></font></span></font></span></font></span></div></td></tr></tbody></table></div> </div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> </div></div>

  </div></div>

  </div></div> </div><wbr> </div><wbr> </div></div></div><wbr> </div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.featuresuper.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 45. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><font style="font-size: 12pt;" color="#002060" size="3" face="Times New Roman"><b><br></b></font><wbr><wbr></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153360"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153362"><div id="yiv115239513"><div class="yiv115239513gmail_quote"><div class="yiv115239513HOEnZb"><div class="yiv115239513h5"><div class="yiv115239513gmail_quote"><div class="yiv115239513gmail_quote"><div><div dir="ltr"><div><div dir="ltr"><div><div><div><div><div><div style="font-size: 12pt;"> <div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153370"><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153371"><div style="font-size: 12pt;"> <div><div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153373"><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153374"><div style="font-size: 12pt;"> <div><div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153376"><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153377"><div style="font-size: 12pt;"> <div><div><div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153379"> <div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;" class="ms__id153380"> <div style="font-size: 12pt;"> <div> <div> <div> <div lang="EL"> <div> <div> <div> <div><u></u><u></u>&nbsp;</div></div></div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div><span><font color="#888888"></font></span><span><font color="#888888"></font></span> <span><font color="#888888"> </font></span><table style="width: 100%;" border="0" cellSpacing="3" cellPadding="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td style="padding: 0.75pt; width: 99.68%;" width="99%"> <div> <div> <div><b><span style="color: rgb(0, 112, 192); font-size: 30pt;">Η καλύτερη φωτογραφία</span></b><b><span style="color: rgb(0, 112, 192); font-size: 24pt;"> της χρονιάς ! ! <br></span></b>&nbsp; <b><span style="font-size: 16pt;">Το αρσενικό σπουργίτι είναι αυτό ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με τις γκρι ‘πιτσιλιές’ κάτω από τον λαιμό ! ! <br></span></b>&nbsp; <img alt="Περιγραφή: Σ" src="cid:1.3244740836@web24805.mail.ird.yahoo.com" width="821" height="569"> &nbsp; <b><span style="color: rgb(192, 0, 0); font-size: 20pt;">Ακόμα</span></b><b><span style="color: rgb(192, 0, 0); font-size: 18pt;"> και τα πουλιά έχουν το ίδιο πρόβλημα </span></b><span style="color: blue; font-size: 18pt;">&nbsp;</span><b><span style="color: rgb(192, 0, 0); font-size: 18pt;">…</span></b><span style="color: blue; font-size: 18pt;">&nbsp;</span><u></u><u></u></div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><u></u><u></u>&nbsp;</div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><u></u><u></u>&nbsp;</div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><u></u><u></u>&nbsp;</div></div> <div> <div><b><span style="font-size: 14pt;">ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ ,ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ</span></b><b><span style="font-size: 10pt;">.</span></b><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><u></u><u></u></font></span></font></span></font></span></font></span></div> <span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"></font></span></font></span></font></span></div><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"><span><font color="#888888"> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><span style="color: rgb(136, 136, 136);"><u></u><u></u></span>&nbsp;</div></div> <div> <div><span style="color: navy; font-size: 10pt;"></span><span style="color: rgb(136, 136, 136);"><u></u><u></u></span>&nbsp;</div></div></font></span></font></span></font></span></font></span></div></td></tr></tbody></table></div> </div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div> </div></div>

  </div></div>

  </div></div> </div><wbr> </div><wbr> </div></div></div><wbr> </div><wbr><wbr> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.featuresuper.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 46. alfapliroforiki

  100% Μαζί σας και συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σας! Επιτέλους πρέπει να οργανωθεί η σκέψη χιλιάδων Ελλήνων που καθημερινά εργάζονται σκληρά.Αφού αναφέρθηκε το Google, δοκιμάστε την φράση Love Greece έχουμε 700εκατ αποτελέσματα!

  Reply
 47. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span></span></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47109"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47111"><div id="yiv563306819"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id47118"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47119"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47120"> <br><div id="yiv563306819"> <div dir="ltr"> <div dir="ltr"> <div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: 12pt;’ class="ms__id47126"> <div>ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ&nbsp; </div> <div style="font: 10pt/normal tahoma; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;" class="ms__id47127"> <div> <div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: small; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;’ class="ms__id47128"><font face="Arial"></font>&nbsp;</div></div> <div> <div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: small; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;’ class="ms__id47130"><font face="Arial"><font color="#000080" size="4">ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ<br></font></font></div><font face="Arial"><font color="#000080" size="4"></font></font></div> <div>&nbsp;</div> <div> <div> <div dir="ltr"> <div> <div></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47133"> <div></div>&nbsp;</div></div></div></div></div></div></div></div></div> </div><br><br> </div> </div> </div></div></div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.iconz-u.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply
 48. olga papadopoulou

  <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span></span></div><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47109"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47111"><div id="yiv563306819"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt; background-color: rgb(255, 255, 255);" class="ms__id47118"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47119"><div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47120"> <br><div id="yiv563306819"> <div dir="ltr"> <div dir="ltr"> <div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: 12pt;’ class="ms__id47126"> <div>ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ&nbsp; </div> <div style="font: 10pt/normal tahoma; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;" class="ms__id47127"> <div> <div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: small; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;’ class="ms__id47128"><font face="Arial"></font>&nbsp;</div></div> <div> <div style=’color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Calibri"; font-size: small; font-style: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; display: inline;’ class="ms__id47130"><font face="Arial"><font color="#000080" size="4">ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ<br></font></font></div><font face="Arial"><font color="#000080" size="4"></font></font></div> <div>&nbsp;</div> <div> <div> <div dir="ltr"> <div> <div></div> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;" class="ms__id47133"> <div></div>&nbsp;</div></div></div></div></div></div></div></div></div> </div><br><br> </div> </div> </div></div></div><br><br> </div> </div> <span style="width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden;" id="xml_contener" title="bandoo.xml_contener" contentEditable="false" unselectable="on"></span><br><br><div id="ecxbandoo_adv" title="bandoo_adv"><a href="http://www.iconz-u.com/wp/ie.php?plg=ie&amp;subs=yahoo&amp;elm=sign&quot; target="_blank"><img border="0" src="http://triggers.wp.bandoo.com/signature_001.gif"></a></div></div></body></html&gt;

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s